Armagnac

Vykvašený rmut (kvas) připravený z ovoce se destiluje. Vzniká takzvaný surový destilát, který se další destilací upravuje na pitnou lihovinu, tato se už nepřislazuje. Po rektifikaci a případném rozředění se lihovina ukládá k dalšímu zrání. U některých druhů pálenek se k ukládání používá dubový sud, z něhož lihovina přejímá barvu a částečně i chuť.… Číst více
Filtrovat
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-20 z 33 položek
J. GOUDOULIN Armagnac 1967 40,0% 0,7
4 490 Kč
3 711 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1968 40,0% 0,7
4 290 Kč
3 545 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1969 40,0% 0,7
4 290 Kč
3 545 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1970 40,0% 0,7
3 990 Kč
3 298 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1971 40,0% 0,7
3 890 Kč
3 215 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1972 40,0% 0,7
3 690 Kč
3 050 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1973 40,0% 0,7
3 290 Kč
2 719 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1974 40,0% 0,7
2 890 Kč
2 388 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1975 40,0% 0,7
2 890 Kč
2 388 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 2000 40,0% 0,7
1 490 Kč
1 231 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1999 40,0% 0,7
1 590 Kč
1 314 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1998 40,0% 0,7
1 690 Kč
1 397 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1997 40,0% 0,7
1 690 Kč
1 397 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1996 40,0% 0,7
1 790 Kč
1 479 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1983 40,0% 0,7
2 204 Kč
1 821 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1982 40,0% 0,7
2 244 Kč
1 855 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1981 40,0% 0,7
2 244 Kč
1 855 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1980 40,0% 0,7
2 351 Kč
1 943 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1979 40,0% 0,7
2 351 Kč
1 943 Kč bez DPH
Přidat do košíku
J. GOUDOULIN Armagnac 1978 40,0% 0,7
2 512 Kč
2 076 Kč bez DPH
Přidat do košíku

Armagnac

Vykvašený rmut (kvas) připravený z ovoce se destiluje. Vzniká takzvaný surový destilát, který se další destilací upravuje na pitnou lihovinu, tato se už nepřislazuje. Po rektifikaci a případném rozředění se lihovina ukládá k dalšímu zrání. U některých druhů pálenek se k ukládání používá dubový sud, z něhož lihovina přejímá barvu a částečně i chuť. V této kategorii najdete Grapu,Cognac, Armgnac, Rumy, Whisky ale také ovocné pálenky z ovoce, které má původ v naši krajích...

Vinařství Více vinařství

Josef & Philipp Bründlmayer

Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " … Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →