Příjemné vínko spadající do kategorie polosladkých vín, pocitově je ovšem opravdu na hraně mezi polosuchými a polosladkými. Příjemně ovocné po zralém lesním ovoci, lehce pikantní, jak je už pro Cabernet Sauvignon typické. Víno svěží s elegantním a vznešeným projevem v dochuti…..víno bylo vyrobeno z hroznů vyzrálých do kategorie Kabinet.
Mladé polosladké víno s okouzlujícím muškátovým aroma, v chuti příjemné po hroznech, medu a limetce. Jeví se na patře svěže, mladě a to díky pěkné kyselince.
Suché bílé víno příjemného květnatého aroma, v chuti svěží s tóny vlašského ořechu a citrusů. Vhodné do horkých letních dnů.
Dry white wine, on the nose flowery, fresh in taste, walnut and citrus on palate. Recommended for hot summer days.
Lehčí typ Ryzlinku rýnského - královské odrůdy. Hravá kyselina, opravdu lehký zbytkový cukr, precizní práce vinaře - to vše spolu vytváří harmonické, svěží a líbivé víno, které nadchne každého milovníka Ryzlinků!
Kořeněné a aromatické víno s bohatou strukturou, plným tělem a intenzivní dochutí. Ve vůni růže a muškátový květ. Dochuť je pikantní, minerální a nasládlá. Víno je vhodné pít k sýrům, či přírodní úpravě skopového. Servírujte vychlazené na 9 - 11°C.
.Hledáte-li letní osvěžení v podobě skvělého perlivého vína, právě jste na něj natrefili! Ač je toto frizzante z odrůdy Dornfelder zatřízen jako víno polosladké, tak na patře se jeví maximálně jako víno polosuché. Příjemné perlení, lehce malinovo borůvkový tón ve vůni a chuti, šťavnatá kyselina.. to vše utváří dokonalého společníka pro celodenní (nejen) letní popíjení s přáteli! Vyzkoušejte!!
Víno má díky ležení na slupkách lehce pomerančovou barvu. I díky tomu je aroma kořenité a bylinkové. Chuť je středně plná s výrazným akcentem medu a žlutomasé broskve. Krásné polosladké víno vhodné ke kombinaci s bílým masem s omáčkou se smatanovým základem.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →