Horský polotvrdý sýr vyrobený z nepasterovaného mléka. Má tvar kola o váze 3 – 8 kg, které zraje 2 – 3 měsíce. Bochník má přirozenou otíranou kůru šedé až světle hnědé barvy. Sýrové těsto je světlé rozdělené na dvě části vrstvičkou popela. Chuť je svěží, ovocná s rostlinným nádechem. Vůně je cítit po ořechách a čerstvém senu. Obsah tuku v sušině je 45%.
Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " …Více →
FURLAN Societa Agricola s.s.s
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →