Obrázek

Sýr Saint Maure AOC - Kozí váleček v popelu 250g

Skladem
Vše k vínuSýry
189 Kč
164 Kč bez DPH
Popis produktu
Způsob výroby tohoto sýra má věrnou tradici.Mléko se zahřeje na teplotu 18 až 20 ° C po dobu 24 hodin a potom se sráží.Sýr je pak vzat z forem a vloží se dlouhá sláma , jejim cílem je udržet jemnost a sýr zároveň "větrá". Po 5. nebo 6. týdnech povrch sýra uschne a celkově se zmenšil.Plíseň na sýru je modro-šedá a těsto je samo o sobě jemně zrnité, hladké a pevné. Má dobře vyváženou a zaoblenou zrající chuť: mírně slanou. Má jemnou vůni ořechu.
Vinařství Více vinařství

Josef & Philipp Bründlmayer

Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " … Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →