Víno má díky ležení na slupkách lehce pomerančovou barvu. I díky tomu je aroma kořenité a bylinkové. Chuť je středně plná s výrazným akcentem medu a žlutomasé broskve. Krásné polosladké víno vhodné ke kombinaci s bílým masem s omáčkou se smatanovým základem.
Sladké červené víno odrůdy Rulandské modré, v nose vynikají zralé jahody, višně. Chuť vyzráleho lesního ovoce borůvky, ostružiny to vše doplněné čokoládou a lekým tónem vanilky.
Mladé polosladké víno s okouzlujícím muškátovým aroma, v chuti příjemné po hroznech, medu a limetce. Jeví se na patře spíše jako víno polosuché a to díky pěkné kyselince. Skvěle se hodí do teplejších slunných podvečerů.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají aromatické odrůdy Chardonnay, Rul. šedé, Ryzlink rýnský, atd.
Bohaté intenzivní aroma medově přezrálých plodů meruněk přecházející až do sušené pomerančové kůry. Víno plné, šťavnaté, vydatné s vyváženým obsahem svěží kyseliny a zbytkového cukru.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →