Šťavnaté a svaží víno s příjemnou kyselinkou, připomínající svou vůní citrusové ovoce. Má jasně žlutou barvu a delší závěr. Hodí se k rybám či mořským plodům, je vhodný též jako aperitiv.
Plné červené víno rubínově fialové barvy.Vůně a chuť intenzivní a lehce bylinná s nádechem červeného ovoce a koření.
Full bodied wine, red ruby colour with violet reflections. Intense and slightly herbaceous, with hints of red ripe fruits and spice.
Exclusivní dákrový box obsahující dvě originální značkové sklenice na Šampaňské a láhev Champagne Tradition Blanc de Noir . Šampaňské "Blanc de Noirs" je vyrobeno z odrůdy Pinot Noir. Kvašeno v láhvi 3 roky na jemných kalech. Ve vůni je velmi ovocné, zejména dominantní jsou tóny po žlutém ovoci. V chuti je svěží, kulaté a šťavnaté. Toto šampaňské má delikátní výraz po čerstvě natrhaném ovoci...
Víno světle žluté barvy s jemnými zelenými odlesky. Vůně je elegantní a jemná s tóny pomeranče, meruňky a broskve. Chuť je skvělá, nasládlá s jemně vyváženým perlením.
Má světle žlutou barvu slámy a spoustu jemných pravidelných bublinek. Ve vůni dominují jablka a akátové květy, v ústech je sametově hebké, příjemně suché s dlouhým závěrem.
Světle slámově žlutá barva se zelenkavými odstíny. Příjemná a delikátní vůně s tóny jablka.
Chuť je suchá a sametová, ovocná, připomínající jablka a akátový med, středně plné, vyvážené s dobrou kyselostí.
Slámové sladké víno zlaté barvy s výrazným buketem po exotockém koření a medu. V chuti je cítit med, skořice, oříšky a limetka, které dlouho v ústech doznívají...
Víno doporučujeme k sýru s modrou plísní Roquefort, či dezerty na bázi pečeného jablka...
Rum inspirovaný revolucionářem Dionisem Magbuelasem, známým
rovněž pod přezdívkou Don Papa, který na Filipínách vedl boj
proti španělské nadvládě. Výjimečný chuťový profil s tóny vanilky,
medu a kandovaného ovoce.
Nejoblíbenější a celosvětově oceňovaný venezuelský
rum, který se pyšní více než 20 medailemi
z prestižních soutěží. Velmi jemný a komplexní
blend až 12 let starých rumů s tóny sušeného ovoce,
karamelu, kávy a čokolády.
Bohaté intenzivní aroma medově přezrálých plodů meruněk přecházející až do sušené pomerančové kůry. Víno plné, šťavnaté, vydatné s vyváženým obsahem svěží kyseliny a zbytkového cukru.
Ve vůni jemné květinové tóny s náznakem zeleného jablka. Plné, suché, ovocné,víno se znamenitou hroznovou chutí, dlouhou minerální dochutí a příjemnou kyselinkou.
Doporučujeme ke smaženým úpravám ryb, bílým omáčkám, smetanovým a kozím sýrům, sýrovým pěnám
Původní polský recept z roku 1901 složený z anýzu, fenyklu, koriandru a kmínu jsme doplnili o dalších pět bylin, které ve výsledku stojí za naprosto unikátní chutí a vůní.
Celá tato směsice bylin byla týdny macerována v destilátu z tříleté medoviny a poté uložena do sklepa k dozrání.
Čistá, průzračná světle zelenkavá barva se slámovými odlesky. Vůně je čistá, intenzivní s charakterem ovoce, květů a bylinek. Nejvíce se ve vůni objevují tóny černého rybízu, ale i zralé citrusové ovoce – grepy a pomelo. V jemném nádechu můžeme cítit i tóny čerstvě mletého máku a čerstvou šalvěj. Chuť je plnější, tělnatá s velmi dobrým poměrem cukrů a kyselin, jež tvoří harmonii a délku vína. Extraktivnost vína spolu se svěžestí černorybízové šťávy a grepů je cítit v dlouhém a příjemném závěru.
Růžové víno z odrůd Syrah a Grenache ve vůni připomína jahody, maliny či rybíz, v chuti je plné ovocné s nádechem pepře. Víno zrálo v sudech po dobu 6 měsíců. Je živé, minerální, vhodné ke kombinaci s tuňákem, parmicí, nebo jídly exotické kuchyně....
Již od roku 1989 bratři Argaudovi vaří tradiční terinky, paštiky, rillettes a další pochutiny v srdci Bearn, v Baskicku. Ctí místní produkty, proto je také primárně při výrobě používají. Respektují půdu a hospodářská zvířata, výroba je zaměřena na kvalitu po všech stránkách... Složení: králičí maso 20%,vepřové maso,vepřová játra,sůl,pepř,česnek,pažitka 3%
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. Vinice …Více →