Šampaňské "Blanc de Noirs" je vyrobeno z odrůdy Pinot Noir. Kvašeno v láhvi 3 roky na jemných kalech. Ve vůni je velmi ovocné, zejména dominantní jsou tóny po žlutém ovoci. V chuti je svěží, kulaté a šťavnaté. Toto šampaňské má delikátní výraz po čerstvě natrhaném ovoci...In the nose is very fruity, especially the dominant tones are yellow fruit. The taste is fresh and juicy. This champagne has a delicate taste of fresh fruits...
Suché bílé víno zlatavé barvy se stříbrnými odlesky, v nose aroma citrusů a čeného rybízu. V chuti s jemnou tříslovinkou a pevnou kyselinkou. Typický minerální Sauvignon z pravého břehu Loiry, tedy sázka na jistotu!
Bílé suché víno slámově zlaté barvy se zelenkavými odlesky, v nose se mísí ovocné a květinové aroma. V chuti svěží ovocné s příjemným minerálním závěrem. V nose je precizní,otevřené s mírným náznakem citrusů.Někdy se projevují až mírné mátové tóny s dotekem kvetoucího pomerančovníku. V ústech se projevuje klasická struktura, delikátní s náznaky grepu a limety s minerálním projevem (až slané tóny) Výborně se hodí k mušlím nebo tučným rybám, jako je tuňák a lossos...
Barva slámově žlutá. Střední intenzita vůně po červeném ovoci, mineralitě a toastu.
Chuť je středně plná, suchá, má středně vysokou kyselost a intenzivní středně dlouhou dochuť.
Velké naturální víno vyráběné bez síry z hroznů odrůd Viognier, Clairette, Roussane a Marsanne. Víno je v chuti plné vyzrálé meruňky a tónů santalového dřeva,díky své technice výroby může mít jemný zákal, který není vadou vína, ba naopak. Toto víno je určeno pro milovíky naturálních vín a výborně se kombinuje s francouzkými sýry typu Comté.
Světle žlutá barva se zelenými odlesky, buket verbeny a citrusových plodů. Nádherná svěžest Mas Amiel Muscat připomíná chuť zachovalé citronu a bergamotu. Napít se toto vína je jako se zakousnout do do sladkého - vyzráláho hroznu muškátu.
Barva slámově žlutá. Střední intenzita vůně po červeném ovoci, mineralitě a toastu.
Chuť je středně plná, suchá, má středně vysokou kyselost a intenzivní středně dlouhou dochuť.
Základem sektu je Ryzlink rýnský. Jemná zlatavá barva je doprovázena svěží vůní nezralého ovoce, drobné a dlouho trvající perlení unáší šupinky 24 karátového zlata.
Ve vůni je cítit plod meruňky, který se mísí s jemnými medovými tóny s dotekem tropického ovoce. V chuti můžeme najít exotické ovoce, jako je mango, kvajáva a citrusové plody. Chuť má velmi dlouhé a příjemné doznívání.
Bílé suché víno které zrálo na dubovém sudu, v nose intenzivní tóny hrušky a zeleného jablka, v chuti po vyzrálých meruňkách, plné pikantní s jemmným ušlechtilým dřevem, vše je dokonale harmonické a s dlouhou pozitivní dochutí.
Bílé suché víno které zrálo na dubovém sudu, v nose intenzivní tóny hrušky a zeleného jablka, v chuti po vyzrálých meruňkách, plné pikantní s jemmným ušlechtilým dřevem, vše je dokonale harmonické a s dlouhou pozitivní dochutí.
Skvělé prosecco, nádherně ovocného aroma připomínající vůni rozkrojeného vodního melounu. V chuti harmonické a svěží s tóny po tropickém ovoci s příjemným intenzivním perlením. Vhodné jako aperitiv nebo k přírodním sýrům, těstovinám či čerstvým rybám…
Toto šampaňské bylo vyrobeno ze 70% z Pinot Noir a 30% Chardonnay. Na jemných kalech, bylo kvašeno v láhvi po dobu 4let. Jemný a komplexní výraz aroma přípomínající směs sušeného ovoce. V chuti křupavé, kořenité s pevnou strukturou.
Šampaňské "Blanc de Noirs" je vyrobeno z odrůdy Pinot Noir. Kvašeno v láhvi 3 roky na jemných kalech. Ve vůni je velmi ovocné, zejména dominantní jsou tóny po žlutém ovoci. V chuti je svěží, kulaté a šťavnaté. Toto šampaňské má delikátní výraz po čerstvě natrhaném ovoci...In the nose is very fruity, especially the dominant tones are yellow fruit. The taste is fresh and juicy. This champagne has a delicate taste of fresh fruits...
Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " …Více →
FURLAN Societa Agricola s.s.s
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →