Barva je zlatožlutá, vůně odrůdová a výrazná s aroma květů a koření, také lehce růže a fialky. Toto polosladké extraktivní víno má harmonickou kyselinu a medový závěr, což umocňuje jeho plnou chuť.
Růžové víno se představí barvou čerstvých třešní, jež získalo částečnou macerací a vysokou vyzrálostí slupek hroznů. Vůně vína je intenzivní a najdeme v ní ovocné a kompotované tóny jahod, exotického ovoce a citrusů. Chuť vína je intenzivně ovocitá a extraktivní. Harmonicky se v ní snoubí sladkost s vyváženou kyselinkou, která je završena dlouhou persistencí, jež vybízí k dalšímu doušku.
Plné, ovocné aroma s tóny citrusů, meruněk, medu, chleba a čerstvě sušeného sena. Elegantní a harmonická chuť s jemnou kyselinkou v dochuti. Svěží, elegantní víno.
Příjemně čistá vůně nabízí květinové až citrusové aroma. Chuť je vyvážená s dobrým poměrem cukru a kyselin s dlouhou květinovou dochutí a trochou limetky. Nádherně vyzrálý, plný vlašák..
Velmi typické odrůdové aroma. Víno má pikantní květinovou vůni, připomínající okvětní lístky růží a tropické ovoce , jako je liči a ananas. Plná pikantní chuť.
Intenzivní aromatické víno s vůní broskve a černého rybízu s medovou chutí. Je vínem plným, extraktivním; harmonické a dlouhé příjemné dochuti s jemným osvěžujícím perlením.
Intenzivní aroma pomela, grepů, černého rybízu plynule přechází do šťavnatého zakončení. Velice pěkné víno s vyšším zbytkovým cukrem - přes 34 gramů. Lahůdka pro milovníky této odrůdy a sladších vín..
.Hledáte-li letní osvěžení v podobě skvělého perlivého vína, právě jste na něj natrefili! Ač je toto frizzante z odrůdy Dornfelder zatřízen jako víno polosladké, tak na patře se jeví maximálně jako víno polosuché. Příjemné perlení, lehce malinovo borůvkový tón ve vůni a chuti, šťavnatá kyselina.. to vše utváří dokonalého společníka pro celodenní (nejen) letní popíjení s přáteli! Vyzkoušejte!!
Barva vína je zlatožlutá. Ve vůni tóny rozinek a přezralých citrusů. V chuti víno plné, harmonické, s projevy medu a koření. Doporučujeme podávat k pečeným rybám nebo ke krémovým dezertům.
Výrazně aromatické bílé víno, v nose čisté s muškátovým aroma, na patře svěží, lehké, okouzlující svým vyváženým projevem. Každým douškem jakoby vyzíval k dalšímu napití. Skvěle se kombinuje s pokrmy z plodů moře jako jsou slávky či rizota...
.
Bílé polosladké víno zlatavé barvy a výrazného muškátového aroma, které je v chuti doplněno medovou dochutí.
White semi-sweet wine of golden color and distinctive aroma of muscat, which is in the taste, accompanied by a honey aftertaste.
Sladké červené víno odrůdy Rulandské modré, v nose vynikají zralé jahody, višně. Chuť vyzrálého lesního ovoce, borůvek, ostružin; to vše doplněné čokoládou a lehkým tónem vanilky.
Víno má díky ležení na slupkách lehce pomerančovou barvu. I díky tomu je aroma kořenité a bylinkové. Chuť je středně plná s výrazným akcentem medu a žlutomasé broskve. Krásné polosladké víno vhodné ke kombinaci s bílým masem s omáčkou se smatanovým základem.
Bílé polosladké víno zlatavé barvy a výrazného muškátového aroma, které je v chuti doplněno medovou dochutí.
White semi-sweet wine of golden color and distinctive aroma of muscat, which is in the taste, accompanied by a honey aftertaste.
Růžové víno se představí barvou čerstvých třešní, jež získalo částečnou macerací a vysokou vyzrálostí slupek hroznů. Vůně vína je intenzivní a najdeme v ní ovocné a kompotované tóny jahod, exotického ovoce a citrusů. Chuť vína je intenzivně ovocitá a extraktivní. Harmonicky se v ní snoubí sladkost s vyváženou kyselinkou, která je završena dlouhou persistencí, jež vybízí k dalšímu doušku.
Sladké červené víno odrůdy Rulandské modré, v nose vynikají zralé jahody, višně. Chuť vyzráleho lesního ovoce borůvky, ostružiny to vše doplněné čokoládou a lekým tónem vanilky.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají aromatické odrůdy Chardonnay, Rul. šedé, Ryzlink rýnský, atd.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →