Aglianico

Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-3 z 3 položek
Tombacco Biferno rosso riserva DOC 14% 0,75l

Tombacco Biferno rosso riserva DOC 14% 0,75l

VINICOLA TOMBACCO SRL
Víno rubínové barvy s červenými odlesky. Vůně je plná a intenzivní s tóny vanilky, skořice a dřeva. Chuť je silná, ale sametová s jemnou přítomností taninů. Závěr je plný a kulatý a v dochuti můžeme cítit třešně, švestky a tóny vanilky.
Skladem
230 Kč
190 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Tombacco Aglianico IGT Beneventano  13,5% 0,75l

Tombacco Aglianico IGT Beneventano 13,5% 0,75l

VINICOLA TOMBACCO SRL
Typické, vyzrále, hutné, jihoitalské víno regionu Benevento. Odrůdové červené Aglianico I.G.T. del Beneventano vinařství Tombacco, které zaujme plným tělem švestek, třešní, vanilky i koŕení, dlouhou dochutí. Krásně doplní grilovaná červená masa a silně aromatické, zrající sýry.
Skladem
230 Kč
190 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Tombacco Azzurra Rosso Primitivo I.G.T. Puglia

Tombacco Azzurra Rosso Primitivo I.G.T. Puglia

VINICOLA TOMBACCO SRL
Toto víno má velmi jemné, s intenzivním a výrazném aroma. Vynikají zejména třešně Morello a ostružiny. V chuti robustní s výrazným sladkým taninem, plné a kulaté s výraznou dlouhou dochutí Morello třešně a švestky. 90% Primitivo 10% Negroamaro. Ocenění: 2019 Concours Mundus Vini Meininger GOLD MEDAL 2019 Berliner Wein Trophy GOLD MEDAL 2019 Sommelier Wine Aeards COMMENDED 2019 Luca Maroni 98 POINTS 2019 International Wine Challenge SILVER MEDAL 2019 International Wine & Spirit Competition BRONZE MEDAL
Skladem
399 Kč
330 Kč bez DPH
Přidat do košíku



Aglianico


Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny.

Vinařství Více vinařství

Finca Las Moras

Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. Vinice … Více →