Víno zrálo v barikových sudech 50% a v dubových sudech 50%. Odstín má fialovo-červený s cihlovým okrajem. Chuť kořeněno-ovocná, elegantní, s jemnými taniny spolu se sladkým alkoholickým vjemem a jemným perníkovým podtónem. Aroma vyzrálé, po višňovém likéru, kůži, sušené švestce, čokoláděa v pozadí přezrálé fíky a třešně.
Suché červené víno ročníku 2018 doznalo zásadní změnu v technologii, která spočívá ve zvýšení podílu nových sudů. Víno má plnou ovocnou vůni, ve ktreré převažují višně v čokoládě "moncheri". Chuť je velmi plná, kořeněná, s projevem vyzrálého lesního ovoce. Je vláčná a dlouhá. Decanter London 2020 udělil tomuto vínu 94/100 ... nejlépe hodnocené červené víno z ČR!!!
Jahodově narůžovělá až jemně lososová barva upoutá Vaši pozornost v první okamžiku.. Ve vůni se objevují tóny červeného ovoce – malin a lesních jahod. V chuti je víno svěží s pikantní kyselinou a nasládlou dochutí.
Lehké, svěží víno lososové barvy s jemným ovocným buketem lesních plodů, zachovávající si plnost v dochuti. Vhodné k jemně kořeněným masům, drůbeži, těstovinám a k jemným tvrdým sýrům.
Díky ležení na nových francouzských sudech získalo ve vůni nádech višní, třešní a čokolády. Dlouhou dochuť vína doplňuje aroma dubového dřeva s tóny vanilky. Víno vzniklo speciální selekcí hroznů ze staré vinice.
Víno je výrazné a pronikavé, ucítíte širokou paletu tónů červeného, tmavého peckového ovoce a koření. Na patře je víno plné a komplexní, s krásnou texturou, bohatým ovocným projevem a jemnými tříslovinami. Speciální cuvée z Frankovky, Alibernetu a Merlotu. Každá odrůda zrála minimálně 12 měsíců v nových francouzských sudech. Zrálo ve francouzských dubových sudech.
Buket kandovaného ovoce s doprovodem chuti citrusů a máslových sušenek graduje slaně minerální dochutí s dotekem pečených lískových oříšků.
Víno rubínové barvy, ve vůni fermentované višně a ostružiny, v chuti tóny pralinek s dotekem velkého sudu. Vyzrálá Frankovka se sladším taninovým závěrem.
Barva vína je tmavě červená. Ve vůni najdeme tóny sladkého dřeva a vanilkového lusku. Plná kořenitá chuť se utváří zráním v barikových sudech.
Originální tóny zpracovaného lesního ovoce s jemnými skořicovo – mandlovým buketem doprovází sušené švestky, čokoláda a pražená káva s jemným náznakem dřeva.
Růžová barva vína hraje rovněž odstíny meruňkové. Ve vůni najdete čerstvé třešně a lesní jahody, které také kouzelně přecházejí do chuti. Víno je harmonické s vyrovnanou dochutí jahod a medu. Disponuje výraznou kyselinou v kombinaci s cukrem. Svojí povahou je předurčeno pro delší pití.
Víno s jiskrnou červenofialovou barvou. Ve vůni je cítit červené lesní ovoce a dotek kávy, čokolády. Chuť je harmonická kulatá a plná s velkým extraktem. V dochuti má pěknou vyváženou kyselinku. Výborně se hodí ke tmavému masu či zvěřině.
Bikavér je historicky jedno z nejdůležitějších vín Maďarska, u nás známé též pod označením Býčí krev. Jedná se o cuvée několika tradičně pěstovaných odrůd, přičemž základem je Kékfrankos - Frankovka; v dalších různých poměrech je zastoupena Kadarka, Rulandské, Merlot či Cabernety.. Představujeme Vám jeden z nejprestižnějších Bikavérů; elegantní, plné a komplexní víno. Kořenité a skvěle vyvážené - nejen díky vysoce kvalitním hroznům, které byly sbírány ručně, ale taktéž díky precizní práci při školení a zrání vína ve sklepě.
Vůně vína připomíná drobné červené a černé bobulovité ovoce, doplněná o lehce kouřové a zemité tóny. V chuti víno plné, pevné; ovocné tóny jsou zde propojeny s náznakem dubového sudu, v dochuti nás mile překvapí kakaové boby a jemný náznak máty.
Barva tmavé vyzrálé třešně, ve vůni vedle borůvkových a černorybízových tónů stopy po dřevu, na patře pevné, dobře strukturované s tóny jahodové marmelády a sušeného bobulovitého ovoce.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Víno vyšší granátové barvy s černými odlesky. Ve vůni i chuti se primárně objevují tóny připomínající peckoviny a ostružinu podepřené jemnou tříslovinou. Víno je harmonické, dobře pitelné.