Tmavě rubínová barva s ovocnou vůní tmavých třešní a ostružin. V chuti převažuje ovocné aroma s kořenitými tóny, zemitostí a také jemným nádechem vanilky. Víno je plné a dllouhé s jemným dotekem ušlechtilého dřeva.
Šampaňské "Blanc de Noirs" je vyrobeno z odrůdy Pinot Noir. Kvašeno v láhvi 3 roky na jemných kalech. Ve vůni je velmi ovocné, zejména dominantní jsou tóny po žlutém ovoci. V chuti je svěží, kulaté a šťavnaté. Toto šampaňské má delikátní výraz po čerstvě natrhaném ovoci...To pravé pro milovníky opravdu řádně suchých šampaňských... In the nose is very fruity, especially the dominant tones are yellow fruit. The taste is fresh and juicy. This champagne has a delicate taste of fresh fruits...
Jedná se o 100% Arabiku ze Střední Ameriky a Asie. Chuť je plná, vyvážená s velmi jemnou kyselostí.
Káva je středně pražená a tudíž ji uvítají i ti, kteří mají občas problémy se zažíváním.
Kávy zde použity jsou ze tří kontinentů: Střední Amerika, Jížní Amerika a Asie. Jedná se 100% Arabiku. Káva je velice pečlivě pražena na střední úroveň pražení. každé pražení je degustováno, aby byla zajištěna kvalita a především ojedinělá chuť kávy. Chuť je jemná, vyvážená, s nádechem hořké čokolády.
Exkluzivita této směsi je dána poměrem Robusty s Arabikou, která činí 40% ku 60% Arabiky, což způsobuje velmi jemnou hořkost.
Suroviny pro tuto kávu pocházejí ze Střední Ameriky a Asie. Tuto kávu doporučujeme pro toho, kdo nemá rád kyselou a nebo naopak silně hořkou kávu.
Jedná se o 100% Arabiku ze Střední Ameriky a Asie. Chuť je plná, vyvážená s velmi jemnou kyselostí.
Káva je středně pražená a tudíž ji uvítají i ti, kteří mají občas problémy se zažíváním.
Jedná se o 100% Arabiku ze Střední Ameriky a Asie. Chuť je plná, vyvážená s velmi jemnou kyselostí.
Káva je středně pražená a tudíž ji uvítají i ti, kteří mají občas problémy se zažíváním.
Exkluzivita této směsi je dána poměrem Robusty s Arabikou, která činí 40% ku 60% Arabiky, což způsobuje velmi jemnou hořkost.
Suroviny pro tuto kávu pocházejí ze Střední Ameriky a Asie. Tuto kávu doporučujeme pro toho, kdo nemá rád kyselou a nebo naopak silně hořkou kávu.
Skvělé prosecco, nádherně ovocného aroma připomínající vůni rozkrojeného vodního melounu. V chuti harmonické a svěží s tóny po tropickém ovoci s příjemným intenzivním perlením. Vhodné jako aperitiv nebo k přírodním sýrům, těstovinám či čerstvým rybám…
Svěží, polosladké a jemně kořenité víno, u kterého chuť přímo navazuje na vůni. Chuť je také podpořena dobrou kyselinou a objevují se ovocné tóny jako například angrešt. Fermentace v nerezových tancích.
Suché bílé víno světle zlatavé barvy. Vůně květu černého bezu s tóny černého rybízu. Chuť šťavnatá ovocná po broskvích a ananasu.
Dry white wine with light golden chlor. Aroma of elder flower with tones black currant. Taste is fruity and fresh. We can find tones like peach and pineapple.
Tomuto Cabernetu propůjčilo 10 měsíců zrání v sudech sofistikovanou vůni višní a pražené kávy, zatímco chuť je bohatá a strukturovaná s delším závěrem, intenzivně připomínající černý rybíz. Nejlépe si toto víno vychutnáte s grilovaným masem a pikantními vyzrálými sýry.
Příjemné a lehce pitelné víno s dotekem zrání v sudu, kterému vděčí za vyváženou a jemnou chuť, připomínající švestky a sušené třešně. Doporučujeme k lehkým úpravám všech druhů mas.
Příjemné a lehce pitelné víno s dotekem zrání v sudu (4-6 měsíců 40 %), kterému vděčí za vyváženou a jemnou chuť, připomínající švestky a sušené třešně.
Česká legenda Žernosecký Mopr. Světlá zelenkavá barva, střední viskozity. V nose florální muškátové aroma. Chuť je vyvážená s tóny grepové kůry a bílé broskve. Nadprůměrně povedené víno!
Vlašák ze Železné je ztělesněním terroir Mikulovska. Víno ve vůni připomíná zkorodované železo, je extrémně minerální a extraktivní, v závěru lehce slané i nasládlé zároveň.
Suché bílé víno s lehoučkým zbytkovým cukrem, světle žluté barvy se zelenými odlesky. Odrůdově typická a intenzivní vůně s aroma citrusů, květů, akátového medu a jarní rozkvetlé louky. V chuti spíše lehké a svěží. Ideální do teplých letních odpolední! :-)
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →