Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Skvělé suché rosé Champagne, vyrobené z odrůdy Pinot Noir z 90% a z 10% z odrůdy Chardonnay. Kvašeno v láhvi 20 měsíců na jemných kalech. Ve vůni jednoznačně převládá ovocnost po čerstvých jahodách, granátovém jablku a červeném grepu. V chuti doplněné červeným rybízem, maliny, třešně a příjemnou strukturou. velice vyvážené a hluboké s dlouhou dochutí.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. Vinice …Více →