Barva je zlatožlutá, vůně odrůdová a výrazná s aroma květů a koření, také lehce růže a fialky. Toto polosladké extraktivní víno má harmonickou kyselinu a medový závěr, což umocňuje jeho plnou chuť.
Vyzrálý hrozen dal základ vínu s výrazným rozinkově-medovým charakterem a vyšším obsahem zbytkového cukru. Obsah vápníku v půdě zvýrazňuje minerální chuť.
Velmi typické odrůdové aroma. Víno má pikantní květinovou vůni, připomínající okvětní lístky růží a tropické ovoce , jako je liči a ananas. Plná pikantní chuť.
Intenzivní aromatické víno s vůní broskve a černého rybízu s medovou chutí. Je vínem plným, extraktivním; harmonické a dlouhé příjemné dochuti s jemným osvěžujícím perlením.
Barva vína je zlatožlutá. Ve vůni tóny rozinek a přezralých citrusů. V chuti víno plné, harmonické, s projevy medu a koření. Doporučujeme podávat k pečeným rybám nebo ke krémovým dezertům.
Bílé polosladké víno zlatavé barvy a výrazného muškátového aroma, které je v chuti doplněno medovou dochutí.
White semi-sweet wine of golden color and distinctive aroma of muscat, which is in the taste, accompanied by a honey aftertaste.
Víno má díky ležení na slupkách lehce pomerančovou barvu. I díky tomu je aroma kořenité a bylinkové. Chuť je středně plná s výrazným akcentem medu a žlutomasé broskve. Krásné polosladké víno vhodné ke kombinaci s bílým masem s omáčkou se smatanovým základem.
Bílé polosladké víno zlatavé barvy a výrazného muškátového aroma, které je v chuti doplněno medovou dochutí.
White semi-sweet wine of golden color and distinctive aroma of muscat, which is in the taste, accompanied by a honey aftertaste.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají aromatické odrůdy Chardonnay, Rul. šedé, Ryzlink rýnský, atd.
Bohaté intenzivní aroma medově přezrálých plodů meruněk přecházející až do sušené pomerančové kůry. Víno plné, šťavnaté, vydatné s vyváženým obsahem svěží kyseliny a zbytkového cukru.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →