Polosladká

Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-3 z 3 položek
Anselmann Spätburgunder Pfalz 2018  0,75

Anselmann Spätburgunder Pfalz 2018 0,75

Gebruder Anselmann GmbH
Sladké červené víno odrůdy Rulandské modré, v nose vynikají zralé jahody, višně. Chuť vyzráleho lesního ovoce, borůvek, ostružin; to vše doplněné čokoládou a lekým tónem vanilky.
Skladem
199 Kč
164 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Anselmann Spätburgunder Pfalz 2016  0,75

Anselmann Spätburgunder Pfalz 2016 0,75

Gebruder Anselmann GmbH
Sladké červené víno odrůdy Rulandské modré, v nose vynikají zralé jahody, višně. Chuť vyzráleho lesního ovoce, borůvek, ostružin; to vše doplněné čokoládou a lekým tónem vanilky.
Na dotaz
199 Kč
164 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Vinselekt Michlovský Revine nealko červené 0,75

Vinselekt Michlovský Revine nealko červené 0,75

VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Skladem
240 Kč
209 Kč bez DPH
Přidat do košíku

Polosladká


Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny.

Vinařství Více vinařství

Josef & Philipp Bründlmayer

Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " … Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →