Lehké a osvěžující růžové víno z odrůdy Svatovavřinecké doprovází meruňková barva a vůně jahod, třešní a červeného pomeranče. V chuti převládají tóny citrusu a žlutého grepu s lehkým limetkovým závěrem. Dobře vychlazené rosé je příjemným společníkem na odpolední setkání s přáteli, ideálním doplňkem letních garden party, ale i jako průvodce studených koktejlů z mořských plodů či těstovinových salátů.
Víno růžové barvy s ohnivými odlesky. Ve vůni rozeznáme lesní plody a medové tóny. Chuť překvapí výraznými tóny jahod a ostružin se smetanovo-jogurtovou dochutí a jemnou kyselinkou. Doporučujeme podávat ke sladkým dezertům.
Příjemné vínko spadající do kategorie polosladkých vín, pocitově je ovšem opravdu na hraně mezi polosuchými a polosladkými. Příjemně ovocné po zralém lesním ovoci, lehce pikantní, jak je už pro Cabernet Sauvignon typické. Víno svěží s elegantním a vznešeným projevem v dochuti…..víno bylo vyrobeno z hroznů vyzrálých do kategorie Kabinet.
.Hledáte-li letní osvěžení v podobě skvělého perlivého vína, právě jste na něj natrefili! Ač je toto frizzante z odrůdy Dornfelder zatřízen jako víno polosladké, tak na patře se jeví maximálně jako víno polosuché. Příjemné perlení, lehce malinovo borůvkový tón ve vůni a chuti, šťavnatá kyselina.. to vše utváří dokonalého společníka pro celodenní (nejen) letní popíjení s přáteli! Vyzkoušejte!!
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →