Svěží rosé vás překvapí výraznou chutí červeného a černého bobulového ovoce - dominují jahody, maliny, rybíz a ostružiny.
Lehké a osvěžující růžové víno z odrůdy Svatovavřinecké doprovází meruňková barva a vůně jahod, třešní a červeného pomeranče. V chuti převládají tóny citrusu a žlutého grepu s lehkým limetkovým závěrem. Dobře vychlazené rosé je příjemným společníkem na odpolední setkání s přáteli, ideálním doplňkem letních garden party, ale i jako průvodce studených koktejlů z mořských plodů či těstovinových salátů.
Víno růžové barvy s ohnivými odlesky. Ve vůni rozeznáme lesní plody a medové tóny. Chuť překvapí výraznými tóny jahod a ostružin se smetanovo-jogurtovou dochutí a jemnou kyselinkou. Doporučujeme podávat ke sladkým dezertům.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.