.Hledáte-li letní osvěžení v podobě skvělého perlivého vína, právě jste na něj natrefili! Ač je toto frizzante z odrůdy Dornfelder zatřízen jako víno polosladké, tak na patře se jeví maximálně jako víno polosuché. Příjemné perlení, lehce malinovo borůvkový tón ve vůni a chuti, šťavnatá kyselina.. to vše utváří dokonalého společníka pro celodenní (nejen) letní popíjení s přáteli! Vyzkoušejte!!
Příjemné vínko spadající do kategorie polosladkých vín, pocitově je ovšem opravdu na hraně mezi polosuchými a polosladkými. Příjemně ovocné po zralém lesním ovoci, lehce pikantní, jak je už pro Cabernet Sauvignon typické. Víno svěží s elegantním a vznešeným projevem v dochuti…..víno bylo vyrobeno z hroznů vyzrálých do kategorie Kabinet.
Růžové víno se představí barvou čerstvých třešní, jež získalo částečnou macerací a vysokou vyzrálostí slupek hroznů. Vůně vína je intenzivní a najdeme v ní ovocné a kompotované tóny jahod, exotického ovoce a citrusů. Chuť vína je intenzivně ovocitá a extraktivní. Harmonicky se v ní snoubí sladkost s vyváženou kyselinkou, která je završena dlouhou persistencí, jež vybízí k dalšímu doušku.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " …Více →