Již od roku 1989 bratři Argaudovi vaří tradiční terinky, paštiky, rillettes a další pochutiny v srdci Bearn, v Baskicku. Ctí místní produkty, proto je také primárně při výrobě používají. Respektují půdu a hospodářská zvířata, výroba je zaměřena na kvalitu po všech stránkách... Složení: králičí maso 20%,vepřové maso,vepřová játra,sůl,pepř,česnek,pažitka 3%
Již od roku 1989 bratři Argaudovi vaří tradiční terinky, paštiky, rillettes a další pochutiny v srdci Bearn, v Baskicku. Ctí místní produkty, proto je také primárně při výrobě používají. Respektují půdu a hospodářská zvířata, výroba je zaměřena na kvalitu po všech stránkách... Složení: vepřové maso,vepřová játra,sůl,pepř,česnek,červený pepř 3%
Již od roku 1989 bratři Argaudovi vaří tradiční terinky, paštiky, rillettes a další pochutiny v srdci Bearn, v Baskicku. Ctí místní produkty, proto je také primárně při výrobě používají. Respektují půdu a hospodářská zvířata, výroba je zaměřena na kvalitu po všech stránkách... Složení: kachní maso 20%,vepřové maso,vepřová játra, hříbky, sůl,pepř,česnek
Již od roku 1989 bratři Argaudovi vaří tradiční terinky, paštiky, rillettes a další pochutiny v srdci Bearn, v Baskicku. Ctí místní produkty, proto je také primárně při výrobě používají. Respektují půdu a hospodářská zvířata, výroba je zaměřena na kvalitu po všech stránkách... Složení: srnčí maso 20%,vepřové maso,vepřová játra,vejce, sůl,pepř, česnek.
Již od roku 1989 bratři Argaudovi vaří tradiční terinky, paštiky, rillettes a další pochutiny v srdci Bearn, v Baskicku. Ctí místní produkty, proto je také primárně při výrobě používají. Respektují půdu a hospodářská zvířata, výroba je zaměřena na kvalitu po všech stránkách... Složení: kančí maso 20%,vepřové maso,vepřová játra,sůl,Armagnac,pepř,cukr,česnek.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. Vinice …Více →