Víno rubínově červené barvy, s vůní ostružin a červených višní chutí připomínající červené lesní plody se sametovou tříslovinou. Skvěle se hodí k telecímu a k zvěřině.
Svatomartinské růžové víno intenzivní barvy, která je způsobena delším ležením moštu na slupkách. V nose ucítíte kompotované třešně, které se v chutí mění na tóny čerstvě natrhaných višní.
Velice pěkné, dobře pitelné mladé rosé. Vůně třeští a divokých višní se prolíná s tóny lesních jahod. V chuti jemné, s příjemnou lehkou kyselinkou a dochutí čerstvého ovoce.
Chuť vína je kořenitá, rozdílné plnosti. Při usměrněné sklizni je plnost výraznější a třísloviny komplexnější, takže se dá docílit jemné a harmonické víno. V chuti můžeme hledat ostružiny, višně, višňový kompot, lesní ovoce.
Suché a lehké letní rosé ze sprašových vinic Dolního Rakouska. Upoutá vás svou delikátní texturou a příjemnými tóny černé višně a dalších bobulových plodů. Víno bylo vyrobeno z odrůdy Zweigeltrebe.
Osvěžující suché růžové víno nádherné barvy s aroma po čerstvě sklizených třešních, v chuti vybízející k dalším douškům. Vedle třešní se v chuti objevují tóny lesních jahod.
Víno rubínově červené barvy, s vůní ostružin a červených višní chutí připomínající červené lesní plody se sametovou tříslovinou. Skvěle se hodí k telecímu a k zvěřině.
Cuvée odrůd Merlot a Zweigeltrebe. Víno má temně rubínovou barvu. V harmonické vůni se objevuje aroma kompotovaného peckového ovoce, ušlechtilé tóny dřeva, fialek a aromatického koření. Chuť je dlouhá, harmonické a vícevrstvá. Opravdu velké moravské červené víno!
Plné víno s výraznou ovocnou chutí drobného červeného a černého ovoce, které se zráním v sudech barrique obohatilo o tóny sladkého dřeva, čokolády a jemné vanilky. A full-bodied wine with the ripe taste of red and black fruit that is matured in oak barrels and enriched with notes of sweet wood, chocolate and vanilla.
Rubínová barva, třešňová vůně a aroma po pražení, v chuti je plné a harmonické.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.