Extra Brut je Blanc de Noirs, vyrobený ze 100 % z Pinot noir, který vám nabízí přímočarý zážitek a vrací vášeň mládí. Jeho svůdný charakter se dokonale hodí k různým pokrmům, díky čemuž je Extra Brut preferovanou volbou pro elegantní brunch s mořskými plody a ústřicemi.
Barva černé třešeně s rubínovými odlesky. Ve vůni je víno pozoruhodné svěžestí křupavých plodů. Třísloviny jsou pružné a závěr plný svižnosti.
Francouzský řemeslný gin Citadelle No Mistake Old Tom vzniká v srdci regionu Grande Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 22 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. Citadelle No Mistake Old Tom vzniká z ginu, který zraje v dřevěných sudech. Gin určený ke zrání má vlastní směs rostlinných ingrediencí, která je v porovnání s Citadelle Original doplněná o citrus yuzu, květy chrpy a pelyněk. Ke zrání se používají sudy z dřeva akácie, moruše, třešně, kaštanu a dubu. Gin v sudech zraje přibližně 5-6 měsíců a poté se plní do dřevěného sudu ve tvaru vejce, kde se díky přirozenému proudění všechny chutě dokonale propojí. Část takto stařeného ginu se míchá s tmavým karibským cukrem, čímž vzniká alkoholický cukrový sirup. Ten se na několik měsíců ukládá ke zrání a nakonec se přidává do stařeného ginu. 22 rostlinných ingrediencí: jalovec, kardamom, citronová kůra, pomerančová kůra, yuzu, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice, kořen kosatce, kořen anděliky, mandle, badyán, fenykl, saturejka, římský kmín a květy fialek, květy chrpy, pelyněk. Aroma: čerstvá a plná vůně začínajícím jalovcem, pomerančovou kůrou a kardamomem. Poté se projevují květinové tóny s jasmínem a zimolezem a rostlinné tóny s fenyklem a náznakem kávy. Chuť: plná a požitkářská chuť kandované citronové kůry, pelyňku, anýzu a mandlí, pokračující kořeněnými stopami po muškátovém oříšku, skořici a kubébě. Doporučené podávání: na kostkách ledu
Léto v lahvi, tak by se dal nazvat Citadelle Jardin d’été. Pohlednice z Château de Bonbonnet, když je zahrada v plném květu, plná čerstvých vůní a ovoce. Francouzský řemeslný gin Citadelle Jardin d’été vzniká v srdci regionu Grande Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 22 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. V porovnání s Citadelle Original obsahuje Jardin d’été navíc dužinu cukrového melounu Charentais, celé citrony a kůru citrusu yuzu. Gin se destiluje při nízké teplotě, aby byla zintenzivněna čerstvost ovocných tónů. Je svěží, delikátní a aromatický. 22 rostlinných ingrediencí: jalovec, kardamom, celý citron, citronová kůra, dužina melounu, pomerančová kůra, kůra citrusu yuzu, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice, kořen kosatce, kořen anděliky, mandle, badyán, fenykl, saturejka, římský kmín a květy fialek. Aroma: čerstvá, intenzivní vůně, která se otevře jalovcem a citrusovými plody, které jsou doplněny květy fialek, fenyklem, jemným kořením a lékořicí. Chuť: na patře velmi jemná a krásně čerstvá chuť, která navazuje na květinovou vůni, ale doplňuje ji o kořeněné a ovocné tóny, s mandarinkou, melounem a kubébou, a přechází do tónů anděliky, muškátového oříšku, kosatce a anýzu. Závěr: velmi dlouhý, květinový a ovocný. Doporučené podávání: Gin&Tonic s Fever-Tree Elderflower Tonic a citronovou kůrou.
První francouzský řemeslný gin, který byl uveden na trh v roce 1996. Vzniká v srdci regionu Grande Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 19 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. Citadelle Original skvěle vyvažuje svěžest jalovce s citrusovými tóny a exotickým kořením. Bobule jalovce se pěstují přímo před zámkem Château de Bonbonnet a nejdůležitější ingredience tak podléhá maximální kontrole. Jalovcovými keři bylo osazeno 50 akrů a tato plocha se postupně rozšiřuje. Kromě jalovce se k výrobě ginu Citadelle používá dalších 18 rostlinných ingrediencí: kardamom, citronová kůra, pomerančová kůra, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice, kořen kosatce, kořen anděliky, mandle, badyán, fenykl, saturejka, římský kmín a květy fialek.
Beaujolais vyráběné z odrůdy Gamay bez použití filtrace. Tato technika dává vína temně červené barvy, která nejsou v chuti ochuzena filtrací, tedy vína plná obsahující vyšší procento minerálních látek. Víno s vyšší viskozitou; na první doušek vypadá vyzrálejší než je u mladých vín běžné. Vínu dominuje ovocná složka zralých červených a černých bobulí rybízu, v chuti dlouhé a minerální..
Dom Pérignon Vintage 2015 je zrozen z roku plného klimatických kontrastů, které mu dodaly unikátní charakter. Toto šampaňské vyniká komplexní strukturou, která kombinuje pražené a kakaové tóny s jemnými květinovými vůněmi lipového květu a jasmínu. Chuť je vyvážená, sametová a plná elegance, s jemnou hořkostí, která podporuje dlouhý a uklidňující dozvuk. Pro milovníky výjimečných šampaňských je Dom Pérignon 2015 nezapomenutelným smyslovým zážitkem. Ochutnejte toto mistrovské dílo už dnes.
Tento Muscadet je zábavný nejen svým ovocným aroma, které v chuti doplňují tóny grapefruitu a citrónů, ale také třemi různými etiketami, které najdete ve stylovém kartonu. Inspirací pro tuto "objevenou" řadu vín nebyl nikdo jiný než Jules Verne, který se narodil nedaleko od místa kde vznikají tato vína v Nanes.
Mohutné červené suché víno vyráběné v biodynamickém režimu z odrůd Grenache, Syrah, Mouvedre. Stáří keřů je přes 40 let. Víno bylo školeno v betonové nádobě 24 měsíců. Víno se výborně hodí k úpravám stařeného hovězího masa.
Brut Millésimé je dobře strukturované, pevné šampaňské, vyrobené ze 100% Pinot Noir, což mu dodává vinozitu a dlouhotrvající chuť. Odráží práci jediného roku díky svému složení založenému na bohatých, koncentrovaných hroznech.
Šumivé víno žluto-zlaté barvy s velice jemným a intenzivním perlením. Jemná, elegantní vůně, klasická pro Champagne zrající klasickou metodou s dotekem vanilky, másla a jablek. Decentní, suché a svěží víno s tóny citrusů, vanilky a sušeného ovoce.
Víno světložluté barvy se zeleným leskem. Vůně je diskrétní s nádechem ovocných tónů čerstvých jablek, broskví a švestek, na patře s tóny karamelu. Chuť je kulatá, svěží a minerální za doprovodu krásné dlouhé dochuti. Colour is pale yellow with a hint of green. Nose is discreet, with a touch of Hawthorn flowers and freshness. Taste is round, fresh and laced with minerals. Accompanied by a delightful, long finish.
Překrásné šumivé víno v kategorii Brut nature. Vyrobeno z odrůdy Chardonnay jako pocta hraběnky Alain d'Estutt d'Assay. Jiskrně žlutozelená barva se stříbrnými odklesky, ve vůni intenzivní ovocné aroma - zejména mango, liči s náznakem pepře. Na patře s intentizivním perlením, křupavé, ovocné hrající do tónů grepfruitu a dalších citrusů. Opravdu vynikající kousek pro milovníky exkluzivních šumivých vín.
Suché bílé víno zlatavé barvy se stříbrnými odlesky, v nose aroma citrusů a čeného rybízu. V chuti s jemnou tříslovinkou a pevnou kyselinkou. Typický minerální Sauvignon z pravého břehu Loiry, tedy sázka na jistotu!
Suché bílé víno zlatavé barvy se stříbrnými odlesky, v nose aroma citrusů a čeného rybízu. V chuti s jemnou tříslovinkou a pevnou kyselinkou. Typický minerální Sauvignon z pravého břehu Loiry, tedy sázka na jistotu!