Giny

Vykvašený rmut (kvas) připravený z ovoce se destiluje. Vzniká takzvaný surový destilát, který se další destilací upravuje na pitnou lihovinu, tato se už nepřislazuje. Po rektifikaci a případném rozředění se lihovina ukládá k dalšímu zrání. U některých druhů pálenek se k ukládání používá dubový sud, z něhož lihovina přejímá barvu a částečně i chuť.… Číst více
Filtrovat
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-3 z 3 položek
MICLO Gin Traditionnel  40% 0,7l

MICLO Gin Traditionnel 40% 0,7l

Distillerie G. Miclo
Tento tradiční gin je vyráběn z pečlivě vybíraných rostlin - z jalovce, koriandru, kořene irisu, kořene angeliky, z Maniguette (guinejského pepře - semena původem z Etiopie, vůní i chutí připomínající pepř, avšak blíže je rodově k zázvoru) a puškvorce. Tento elegantní gin je velmi příjemně kořenitý, pepřový s citrusovými tóny - vychutnáte si ho jak samostatně tak v tradičním propojení s tonicem.
Na dotaz
899 Kč
743 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Tangueray London Dry Gin 0,7 l

Tangueray London Dry Gin 0,7 l

Tradiční velmi suchý gin, který se pyšní titulem nejoblíbenějšího ginu světových barmanů. Stojí na čtyřech základních ingrediencích – jalovci, koriandru, andělice a lékořici ve špičkové kvalitě. Díky čtyřnásobné destilaci vás čeká naprosto čirá lahůdka s výraznou chutí jehličí, bylin a koření. Svoji recepturu si drží beze změn už od 30. let 19. století. Ochutnejte Tanqueray Gin přesně tak, jak ho v San Franciscu popíjel sám velký Frank Sinatra.
Skladem
499 Kč
412 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Generous Organic Gin 0,7 l

Generous Organic Gin 0,7 l

Generous Gin Organic je mimořádně svěží citrusový gin. Je vyráběn za použití jalovce, citronu, mandarinky, červeného pepře, kafrové limety a koriandru. Některé z ingrediencí se macerují, jiné se přidávají při destilaci, přičemž se využívají výhradně tradiční přírodní postupy. To se odráží i v charakteru ginu, který je čistý, vytříbený a vyvážený. Má výbušnou ovocnou chuť, v níž se na jalovcovém základu rozeznívají tóny koriandru a kafrové limety.
Skladem
999 Kč
826 Kč bez DPH
Přidat do košíku

Giny

Vykvašený rmut (kvas) připravený z ovoce se destiluje. Vzniká takzvaný surový destilát, který se další destilací upravuje na pitnou lihovinu, tato se už nepřislazuje. Po rektifikaci a případném rozředění se lihovina ukládá k dalšímu zrání. U některých druhů pálenek se k ukládání používá dubový sud, z něhož lihovina přejímá barvu a částečně i chuť. V této kategorii najdete Grapu,Cognac, Armgnac, Rumy, Whisky ale také ovocné pálenky z ovoce, které má původ v naši krajích...

Vinařství Více vinařství

Josef & Philipp Bründlmayer

Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " … Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →