Víno s malinovo-ostružinovou vůní a plnou chutí. Jedná se o moderní formu balení vína. Vakuový sáček s vínem je umístěn uvnitř kartonu (boxu) a víno je rozléváno skrze malý kohoutek umístěný v tomto kartonu.
Extra Brut je Blanc de Noirs, vyrobený ze 100 % z Pinot noir, který vám nabízí přímočarý zážitek a vrací vášeň mládí. Jeho svůdný charakter se dokonale hodí k různým pokrmům, díky čemuž je Extra Brut preferovanou volbou pro elegantní brunch s mořskými plody a ústřicemi.
Složení: Sušená rajčata 58%, slunečnicový olej 33%, vinný ocet, sůl, bylinky, koření. Váha pevného podílu 280g Vyrobeno v Itálii
Slunečnicový olej, bazalka 37,5%, sýry(ovčí mléko Cor´s M, sůl, syřidlo),sušené vejce, kešu,cukr, piniové oříšky, česnek 0,1%. Váha celková/ pevného podílu 212/180g
Složení: Olivy, voda, sůl Váha pevného podílu 280g Vyrobeno v Itálii
Složení: Kapary, oda, vinný ocet, sůl Celková váha 200g/Váha pevného podílu 120g Vyrobeno v Itálii
Světle zlatá barva. Vůně exotického ovoce a akátového medu. Chuť ovocná, sladce kořenitá, s tóny zralého grepu.
Víno je zlatožluté barvy. Ve vůni se pojí ovocné, květinové tóny s ušlechtilým dotekem dubu. V chuti je svěží, dlouhé, harmonické, ušlechtilé. Doporučujeme podávat k pokrmům s chřestem.
Skvělé červené víno sytě rubínové barvy s fialkovými odlesky. Ve vůni se pojí tóny vyzrálého lesního a zahradního ovoce. V chuti je svěží, středně dlouhé a harmonické. Doporučujeme jej podávat k vepřovým a hovězím minutkám.
Světlejší zelenkavá barva. Ovocná vůně připomíná černý rybíz a je podpořena květy bezinek a nádechem čerstvé bazalky. Chuť je šťavnatá, s kousavou kyselinkou. Na patře citrusová, připomíná čerstvou grepovou kůru. Závěr je delší, s minerální dochutí.
Ve vůni se mísí tóny jablek, zelených ořechů a směsi koření. V chuti zaujme svou výraznou kořenitostí a krémovitostí s tóny ořechů. Jde o plné, minerální víno s kořenitou a mandlovou dochutí.
Víno je zlatožluté barvy, nádherné viskozity. Už od pohledu naznačuje jeho velikost. Vůně je neskutečně mohutná a komplexní. Mísí se tóny čerstvě oloupaných grepů, šťavnatých a přezrálých meruněk, červených letních jablíček, kandovaného pomeranče s dlouhým kořenitým a minerálním závěrem. Chuť je velmi bohatá, šťavnatá a živá, kde dominují zralé meruňky, grepová šťáva, sladká kořenitost se slanou dochutí. Nadvakrát sbírané hrozny macerovaly 24 hodin před lisováním. Víno kvasilo a bylo mícháno na kvasnicích 5 měsíců v nerezové nádobě. Jedna nádoba byla do 1g cukru a víno bylo extrémně minerální a mohutné a druhá nádoba se zastavila kolem 10g cukru, což dalo výrazně ovocný a šťavnatý Ryzlink. Následným scelením pak vzniklo neuvěřitelně komplexní, mohutné a velké víno, které nese jméno mého syna Jindřicha IV., kterému jsem jej věnoval. Jde o devátý ročník tohoto vína z rodinné řady. Vyrobeno jej bylo 3 880 lahví.
Tento Sauvignon má zlatožlutou barvu, zrál na francouzských dubových sudech. Ve vůni se pojí ušlechtilé tóny dřeva s tóny květu hluchavky a zralého angreštu. V chuti je dlouhé, odrůdové, harmonické a ušlechtilé. Doporučujeme jej podávat k uzené rybě či k lososovému tataráčku.
Víno je bledě zlatožlutozelené barvy. Vůní se prolínají tóny vyzrálého angreštu, citrusů, a bělomasé broskve. V chuti je svěží, odrůdové, harmonické a středně dlouhé. Doporučujeme jej podávat s mořskými plody jako jsou krevety, langusty či s kozími sýry.