Červená Valihrach Josef, Vinařství Krumvíř

Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-3 z 3 položek
Valihrach Carmenére Barrique 2011 13,0% 0,75

Valihrach Carmenére Barrique 2011 13,0% 0,75

Valihrach Josef, Vinařství Krumvíř
Jihomoravské Carménere ročníku 2011 je spíše lehčí oproti těm známým jihoamerickým. Nic mu to neubírá na kráse, naopak, jedná se o úžasně voňavé víno s plným tělem.
Skladem
539 Kč
445 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Valihrach Cabernet Franc 2008 Exclusive Zemské 0,75

Valihrach Cabernet Franc 2008 Exclusive Zemské 0,75

Valihrach Josef, Vinařství Krumvíř
Cabernet Franc je původní „kabernetovou“ odrůdou, která se v regionu Bordeaux stala zakladatelem celé rodiny odrůd „kabernetového typu“, je úzce příbuzná s volně rostoucí révou lesní Vitis vinifera ssp. sylvestris a vznikla patrně její selekcí. Tento Cabernet Franc má sytou barvu a je jemnější než její „kolega“ CS. Ve vůni hledejte hlavně ovoce (švestky, černý rybíz, ostružiny), ale i tóny kakaa nebo tabáku.
Na dotaz
349 Kč
288 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Valihrach Cuvée CS + Merlot + CF Zemské 2007 0,75

Valihrach Cuvée CS + Merlot + CF Zemské 2007 0,75

Valihrach Josef, Vinařství Krumvíř
Je to až neuvěřitelné, Jožka dokáže vyrobit skvělé červené, které svým charakterem připomíná vína z produkce jižní polokoule :-). Výrazné tóny vyzrálých bobulí černého lesního ovoce a ostružin nejsme zvyklí nacházet v moravských vínech, přesto tam jsou a klobouk dolů.... jedná se o "hutné" suché červené víno.... doporučujeme ke steakům z hovězího masa (urugvayských plemen)...
Skladem
519 Kč
429 Kč bez DPH
Přidat do košíku

Červená Valihrach Josef, Vinařství Krumvíř


Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny.

Vinařství Více vinařství

Josef & Philipp Bründlmayer

Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " … Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →