Barva typicky žlutá se zelenými odstíny. Tento Riesling přitahuje svou jemnou, ovocnou vůní. Je to pozůstatek z citrusových plodů, broskve, meruňky a jablka. Celkově velmi osvěžující víno, které zaujme speciální plností chuti a harmonie. Jeden z nejpovedenějších ryzlinků z falckého Porýní... Color typically yellow with green hues. This Riesling has attracted its subtle, fruity aromas. It is a remnant of the citrus fruits, peaches, apricots and apples. Overall, very refreshing wine that impresses with its special fullness of taste and harmony.
100% bezový sirup, je bez přídavku barviv, konzervantů a stabilizátorů.
Meruňky (min.obsah meruněk 45 %), voda, cukr, vitamín C. Bez přídavku barviv, konzervantů a stabilizátorů. Pasterováno.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají aromatické odrůdy Chardonnay, Rul. šedé, Ryzlink rýnský, atd.
100% bílá hroznová šťáva, se šroubovatelným uzávěrem.