Květnatá vůně bezu, keříkových růží je příjemně doplněna buketem vyzrálých teplomilných peckovin a citrusů. V chuti je ovocitost a kořenitost harmonizována lehkostí kyselin s příjemnou muškátovou dochutí.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají aromatické odrůdy Chardonnay, Rul. šedé, Ryzlink rýnský, atd.
Svěžest jarních květin a expresivní ovocný projev je stylově doprovázen jemnými tóny lipového medu s příchutí vlašských ořechů a rozvíjející se kořenitostí.
Hroznyze které se zroila tato Pálava, pochází z regulované sklizně a jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace. Expresivní kvetinová vůně s výrazným projevem kvetoucích růží, kompotovaného liči a zavařených broskví uzavírá v dochuti jablko-hruškový koláč s čerstvými bylinkami.
Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " …Více →
FURLAN Societa Agricola s.s.s
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →