Vlašák je zlatožluté barvy s velmi dobrou viskozitou. Vůně je krásně ovocitá, jemně kořenitá a strukturovaná s herbálními tóny, kde převládají červene´ grepy, pražené mandle a vlašskeé orřechy. Chuť je šťavnatá, živá a plná čerstvého ovoce, ořechů s tóny lučních květů. Polovina vína kvasila a zrála v dubovém sudu a polovina v nerezu.
Hrozny vyrostly a dozrály v Březí na Ořechové hoře. Dále kvasily a macerovaly v otevřených kádích 72 dnů. Po vylisování víno zrálo 15 měsíců ve velkém sudu a v sudech barrique. Merlot je tak výrazně ovocitý s tóny zralých švestek, lískového oříšku, horkého makového závinu a nádechem hořké čokolády. Chuť je jemně kořenitá s tóny sušených švestek, višní a kávového zrna.
Vlašák je zlatožluté barvy s velmi dobrou viskozitou. Vůně je krásně ovocitá, jemně kořenitá a strukturovaná s herbálními tóny, kde převládají červene´ grepy, pražené mandle a vlašskeé orřechy. Chuť je šťavnatá, živá a plná čerstvého ovoce, ořechů s tóny lučních květů. Polovina vína kvasila a zrála v dubovém sudu a polovina v nerezu.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →