Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Zralé maliny z regionu Walis jsou po dobu šesti týdnů macerovány a poté pečlivě destilovány použitím tradičních postupů. Destilát je uložen na jeden rok do dubových sudů ke zrání a poté ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených malin. Získává tak příjemnou ovocnou chuť připomínající malinový džem, kterou podtrhuje jemný a intenzivní závěr.
Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Tato pálenka ze zralých hrušek odrůdy Williams je po destilaci uložena do dubových sudů, kde zraje po dobu 12 až 18 měsíců. Výsledný destilát je poté ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených hrušek Williams. Tento extrakt poskytuje cenami ověnčené pálence delikátně elegantní nasládlou chuť s intenzivními tóny hrušek Williams.
Lžínská Třešňovice je vyrobena z odpeckovaných třešní nejvyšší kvality, plné sladkého aroma, které získává díky zrání v nejteplejších měsících roku. Třešně mají měkkou dužinu plnou šťávy a nejen špačci se po nich mohou doslova utlouct. Má jednu obrovskou zvláštnost. Celý život nás provází. V dětství jsme milovali babiččinu bublaninu, později jsme dívkám darovali náušnice z třešní a nyní jsme ve věku, kdy si s oblibou dáme kalíšek Lžínské Třešňovice. Čím je naše Lžínská Třešňovice jedinečná? Jemná a svěží chuť lehkých třešní Spojení čistého ovoce a naší poctivé práce Destilát vzniká pouze z ovoce Sběr nejzralejších a nejsladších českých třešní
Višně je ovoce jemně nakyslé chuti a u drtivé většiny gurmánů se těší veliké oblibě. Možná právě proto je višňovice připomínkou na doby před sametovou revolucí. Je to téměř podpultový sortiment. Čím je Lžínská Višňovice jedinečná? Úžasně nakyslá chuť zralé višně Sběr nejzralejších a nejchutnějších višní Destilát vzniká pouze z českého ovoce
Lžínská Williamska se řadí mezi klenoty Lžínské rodinné palírny. Je velice populární v Alpských zemích a dnes získává svoji oblibu i v České republice. První odkazy na hrušky jsou v druhé polovině 18. století. Tou dobou bylo známo více než 500 odrůd hrušní. A z tohoto množství je „Williamska“ tou vyvolenou. Je žlutá nebo narůžovělá, navinule sladká a šťavnatá. Tato letní odrůda se vyznačuje typickou chutí a má dokonalé aroma. Znalci destilátů je považována za jedinečnou pro výrobu destilátů. Čím je Hruškovice Williams jedinečná? Úžasná a velice specifická chuť Pálí se z české odrůdy hrušky „Williamsova čáslavka“ (Barlett) Při kvašení se musí dodržovat specifická a přísná pravidla Na výrobu destilátu se používá výhradně jen české ovoce
Lžínská hruškovice je charakteristická svou lahodnou chutí. V lihovaru se snaží o dokonalé spojení čistého ovoce a poctivé práce. Čím je Lžínská Hruškovice jedinečná? Toto jméno už dnes zaručuje nejvyšší kvalitu České hrušky jsou nejlepším základem pro destiláty z Lihovaru Lžín Na výrobu destilátu se používá výhradně jen české ovoce
Lžínská Jablkovice je harmonicky vyvážený destilát, který dostává svou jedinečnou jemnou chuť díky sladkým jablkům z Jižních Čech. Její dokonalé a jemné aroma je čitelné už z prvního doušku. Tento klenot je obohacen kapkou karamelu, který jí dodá nejen nádhernou zlatavou barvu, ale navíc výrazně zjemní její chuť a dá vyniknout skvostnému ovocnému aroma. Proto je velice oblíben především u žen ... Čím je Lžínská Jablkovice jedinečná? Jedinečná chuť a vůně jihočeských jablek Ovoce, jež je symbolem našich krajů Spojení čistého ovoce a naší poctivé práce Jeden z klenotů, který je v těchto krajích opomíjen