Červené tělo střední intenzity.
Toto víno má výraznou vůni zralého ovoce a třešně.
V ústech je člověk sveden velkou jemností tohoto vína, která spojuje dobře prezentovanou dužninu s tříslovou strukturou, to vše v elegantní kombinaci
Červené suché víno vyrobené z odrůdy Pinot Noir. Rubínová barva s fialovým odlesky. Víno má elegantní a svěží aroma s tóny červeného ovoce jako jsou třešně, maliny a jahody. Na patře je vláčné ale intenzivní, pikantní chuť s pevnými taniny, dobře vyvážené s dlouhým dozníváním v ústech.
Červené suché víno z odrůdy Pinot Noir. Aroma lékořice, čerstvých třešní a malin. Víno je živé na svém vrcholu, husté a hebké přesto je v chuti podpořeno jemnou tříslovinkou. Po delší dekantaci je okamžitě připraveno .... Víno pochází parcely "Sylvie" která je přímo v srdci Gevrey-Chambertin.
Vínko pocházející z vinic nejsevernější vesnice Côte de Nuits. Longeroies je kvalitativně velmi blízko tomu, aby přešlo v budoucnosti na Premier Cru… Mírné, velmi dobře exponované svahy - skvělé Terroir, které vytváří jedinečná vína - právě toto je Burgundsko.
Toto Marsannay je dokonalým ztělesněním krásného burgundského Pinotu, víno je komplexní, lahodné. V chuti i vůni dominují tóny švestek, ostružin a sušeného ovoce.
Lahodné víno již nyní, ale stejně tak dobře mu bude slušet archivace, klidně po dobu 10 let.
Barva tohoto ročníkového Champagne je jasně žlutá se zlatavými odlesky. V bohaté vůni najdeme tóny tropickéhoo ovoce, lehký podkres květin s dotekem medu. V chuti plné, s jemnými ovocnými tóny, s příjemnou mineralitou a dochuti po mandlích a toastu.
Toto víno je ukázkovým Pinot Noir z dobrého ročníku. Cihlová terakotová barva se zlatavým okrajem na stěně sklenice. Vůně je minerální kořenitá s podtóny černých třešní, srdcovek a švestek. Chuť je plná s pevnými tříslovinami a dobrou perzistencí. Doporučujeme servírovat do větších břichatých sklenic. Perfektně se kombinuje s jehněčím masem ve všech jeho úpravách.
Sladké červené víno odrůdy Rulandské modré, v nose vynikají zralé jahody, višně. Chuť vyzráleho lesního ovoce borůvky, ostružiny to vše doplněné čokoládou a lekým tónem vanilky.
Toto víno je ukázkovým Pinot Noir z dobrého ročníku. Cihlová terakotová barva se zlatavým okrajem na stěně sklenice. Vůně je minerální kořenitá s podtóny černých třešní, srdcovek a švestek. Chuť je plná s pevnými tříslovinami a dobrou perzistencí. Doporučujeme servírovat do větších břichatých sklenic. Perfektně se kombinuje s jehněčím masem ve všech jeho úpravách. Víno školeno na premiových dubových sudech.
Díky své delikátní ovocné chuti a cihlové barvě se jedná o ryzí pinot, který Vás prvním douškem okouzlí a zároveň ponechá v napětí. V chuti převažuje nádech černých višní a ostružin. Třísloviny jsou příjemné a elegantní.
Aromatické látky drobného zahradního ovoce zvýrazňuje vůně dozrávajících malin a černého rybízu. Chuť vína je svěží, ovocitá a šťavnatá s líbivou dochutí červených letních jablíček.
Červené suché víno vyrobené z odrůdy Pinot Noir. Rubínová barva s fialovým odlesky. Víno má elegantní a svěží aroma s tóny červeného ovoce jako jsou třešně, maliny a jahody. Na patře je vláčné ale intenzivní, pikantní chuť s pevnými taniny, dobře vyvážené s dlouhým dozníváním v ústech.
Barva vína je temně granátová. Vůně s výraznými tóny drobných červených plodů. Chuť je elegantní, měkce sametová s velmi jemnou kyselinou a příjemnou tříslovinou. Víno zrálo v dubovém sudu.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Exclusivní dákrový box obsahující dvě originální značkové sklenice na Šampaňské a láhev Champagne Tradition Blanc de Noir . Šampaňské "Blanc de Noirs" je vyrobeno z odrůdy Pinot Noir. Kvašeno v láhvi 3 roky na jemných kalech. Ve vůni je velmi ovocné, zejména dominantní jsou tóny po žlutém ovoci. V chuti je svěží, kulaté a šťavnaté. Toto šampaňské má delikátní výraz po čerstvě natrhaném ovoci...
Skvělé suché rosé Champagne, vyrobené z odrůdy Pinot Noir z 90% a z 10% z odrůdy Chardonnay. Kvašeno v láhvi 20 měsíců na jemných kalech. Ve vůni jednoznačně převládá ovocnost po čerstvých jahodách, granátovém jablku a červeném grepu. V chuti doplněné červeným rybízem, maliny, třešně a příjemnou strukturou. velice vyvážené a hluboké s dlouhou dochutí.
Toto šampaňské bylo vyrobeno ze 70% z Pinot Noir a 30% Chardonnay. Na jemných kalech bylo kvašeno v láhvi po dobu 4let. Jemný a komplexní výraz aroma přípomínající směs sušeného ovoce. V chuti křupavé, kořenité s pevnou strukturou.
Šampaňské "Blanc de Noirs" je vyrobeno z odrůdy Pinot Noir. Kvašeno v láhvi 3 roky na jemných kalech. Ve vůni je velmi ovocné, zejména dominantní jsou tóny po žlutém ovoci. V chuti je svěží, kulaté a šťavnaté. Toto šampaňské má delikátní výraz po čerstvě natrhaném ovoci...In the nose is very fruity, especially the dominant tones are yellow fruit. The taste is fresh and juicy. This champagne has a delicate taste of fresh fruits...
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →