Růžová

Růžové víno, neboli rosé, se vyrábí z odrůd modrých hroznů nejčastěji metodou krátkého naležení rozemletých hroznů (rmutu)  Říká se, že růžové začíná svůj život jako červené víno, ale pak jej žije jako víno bílé. Rmut z modrých hroznů se nechává naležet zpravidla jen 4 až 6 hodin, aby se ze slupek uvolnilo pouze málo červeného barviva. Pak se… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 21-23 z 23 položek
Domaine De Beaurenard Cotes Du Rhone Rose 2014 13,0% 0,75

Domaine De Beaurenard Cotes Du Rhone Rose 2014 13,0% 0,75

DOMAINE DE BEAURENARD 0,75l
Vůně čerstvého ovoce, rybízu a lesních plodů. Na patře svěží a vyvážené s jemnou mineralitou.
Skladem
Lahev269 Kč
222 Kč bez DPH
Přidat lahev
Karton (6x)1 614 Kč
1 334 Kč bez DPH
Přidat karton
Furlan Rosé Spumante brut lt 0,75

Furlan Rosé Spumante brut lt 0,75

FURLAN Societa Agricola s.s.s 0,75l
Odrůda Prosecco (Gléra) je spojena s aromatickou odrůdou Manzoni a plným Cabernetem. Výsledkem je osvěžující šumivé víno, středně tělnaté a vynikající ovocnou intenzitou v ústech, jemné až delikátní tóny jahod, malin jsou doplněny citrusy....
Skladem
Lahev349 Kč
288 Kč bez DPH
Přidat lahev
Karton (6x)2 094 Kč
1 731 Kč bez DPH
Přidat karton
Serge Mathieu Champagne Brut Rosé 0,75

Serge Mathieu Champagne Brut Rosé 0,75

Champagne Serge Mathieu 0,75l
Skvělé suché rosé Champagne, vyrobené 100% z Pinot Noir. Kvašeno v láhvi 20 měsíců na jemných kalech. Ve vůni jednoznačně převládá ovocnost po čerstvých jahodách, granátovém jablku a červeném grepu. V chuti doplněné červeným rybízem, maliny, třešně a příjemnou strukturou. velice vyvážené a hluboké s dlouhou dochutí.
Skladem
Lahev889 Kč
735 Kč bez DPH
Přidat lahev
Karton (6x)5 334 Kč
4 408 Kč bez DPH
Přidat karton

Růžová


Růžové víno, neboli rosé, se vyrábí z odrůd modrých hroznů nejčastěji metodou krátkého
naležení rozemletých hroznů (rmutu)  Říká se, že růžové začíná

svůj život jako červené víno, ale pak jej žije jako víno bílé. Rmut z modrých hroznů se
nechává naležet zpravidla jen 4 až 6 hodin, aby se ze slupek uvolnilo
pouze málo červeného barviva. Pak se mošt od slupek oddělí a dále je s
ním nakládáno stejně jako při výrobě bílého vína. Takový výrobní postup
propůjčuje růžovým vínům jejich tolik žádaný mladý esprit. Svěžest,
kterou od růžového očekáváme, vyžaduje potřebný podíl kyselin. A ty
zráním hroznů ubývají. 

Vinařství Více vinařství

Josef & Philipp Bründlmayer

Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " … Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →