Broker's Pink Gin je obohacen o delikátně čerstvé tóny jahod, ale zároveň si zachovává typickou chuť, pro kterou je značka Broker's známá. Při vývoji této edice bylo cílem majitelů ctít pověst své značky jako výrobce prémiového ginu, který pro svou chuť posbíral řadu ocenění z prestižních soutěží. Nechtěli vytvořit ochucený destilát, ale gin věrný chuťovému profilu Broker's, který by se vyznačoval čerstvými ovocnými tóny, a jehož chuť by odrážela i klasické byliny, které se při jeho výrobě používají. Broker's Pink Gin prochází stejným výrobním procesem jako London Dry, ale na závěr je ještě míchán s přírodní esencí jahod.
Elegána s buřinkou si vždycky všimnete. Ne, není to pan Tau, ale Broker’s Gin, který se vyrábí v palírně staré 200 let podle tradiční receptury. Tahle věhlasná značka byla vůbec první, která na prestižní soutěži Ultimate Spirits Challenge získala za svůj gin 97 bodů ze 100. Botanicals Broker’s Ginu jsou macerovány v čistém obilném destilátu, který byl vypálený čtyřikrát. Pak na řadu přichází pátá destilace. Vzniká komplexní a hladký gin pro každého, kdo si rád pochutná na drinku nebo ginu samostatně. Na
Inspirací pro vznik ginu byla panenská příroda v amazonských deštných pralesech, která oplývá rozmanitou škálou jedinečných rostlin a je dodnes obývána etnikem známým jako Pémon. Tito domorodci žijí v souladu s přírodou a své cenné poznatky si předávají z generace na generaci. Základem ginu je 19 botanicals, které jsou macerovány i destilovány separátně. Jsou ponechány v neutrálním obilném lihu 2 až 7 dnů, následně jsou destilovány v tradičním měděném kotlíkovém zařízení. Počáteční rovnováhu mezi citrusovou a zemitou vůní po chvíli doplňuje jalovec, který přináší společně s dalšími botanicals lehce kořenitý závěr. V chuti jako první nastupuje lehká sladkost pomerančových kůr a tropického ovoce, kterou vzápětí vystřídají bylinné tóny, přecházející v plnou chuť. Závěr je nasládlý, jemný a kořenitý s tóny pepře a hřejivým dotekem skořice.
Tento tradiční gin je vyráběn z pečlivě vybíraných rostlin - z jalovce, koriandru, kořene irisu, kořene angeliky, z Maniguette (guinejského pepře - semena původem z Etiopie, vůní i chutí připomínající pepř, avšak blíže je rodově k zázvoru) a puškvorce. Tento elegantní gin je velmi příjemně kořenitý, pepřový s citrusovými tóny - vychutnáte si ho jak samostatně tak v tradičním propojení s tonicem.
Tato krásně aromatická višňovice je jednou z nejstraších, a tedy nejtradičnějších pálenek destilerie Miclo. Černé divoké višně v tekuté podobě jsou to pravé nejen pro pozbuzení ducha a mysli, ale i pro jemné zahřátí v sychravých dnech. Vychutnejte si vzpomínku na letní večery ve sklence této lahodné pálenky!
Krásně aromatická pálenka ze Slivoně mirabelky. Plody Mirabelky jsou šťavnaté, žluté s karmínově červeným tečkováním. Je to skvělá surovina pro výrobu ovocných pálenek, ve Francii je obzvláště oblíbená. Ochutnejte kousek francouzského slunce v doušku této lahodné mirabelkovice!
Jemná malinovice z destilerie Miclo, jejíž historie sahá až do roku 1965. Tato malinovice je vyráběna z velmi šetrně pěstovanách malin. Po destilaci malinovice, stejně jako všechny ovocné pálenky v řadě "Tradition", zrála po dobu minimálně dvou let.
Výtečná hruškovice z proslulé destilerie Miclo. Destilerie Miclo se nachází ve francouzském Alsasku, nabízí tradiční ovocné pálenky, likéry, whisky.. My Vám nyní přinášíme ty nejlahodnější hrušky odrůdy Williams z údolí řeky Rhony, které destilací změnily skupenství pevné ve skupenství kapalné. Věřte, budete pít opravdou hvězdu mezi pálenkami z hrušek!
Tequila 1800 byla pojmenována po roce, kdy byla poprvé uvedena na trh. Skleněná láhev je lichoběžná a připomíná prastaré mayské pyramidy, jež se nachází na území Mexika. Vyrobena je ze 100 % z modré agáve, která se ručně sbírá na rodinných rančích v Jaliscu. Rostliny agáve rostou vysoko nad mořem, na vysočině s vulkanickou půdou bohatou na minerály. Trvá 8 let, než dozrají a mohou být sklizeny. 1800 Reposado byla první superprémiovou tequilou vyrobenou ze 100 % z Weberovy modré agáve, která byla vyvážena do USA. Minimálně šest měsíců zraje v sudech z amerického a francouzského dubu. Je to plná jemná tequila s tóny máslového karamelu a jemného koření, dotekem kouře a sametovým závěrem.
Tequila 1800 byla pojmenována po roce, kdy byla poprvé uvedena na trh. Skleněná láhev je lichoběžná a připomíná prastaré mayské pyramidy, jež se nachází na území Mexika. Vyrobena je ze 100 % z modré agáve, která se ručně sbírá na rodinných rančích v Jaliscu. Rostliny agáve rostou vysoko nad mořem, na vysočině s vulkanickou půdou bohatou na minerály. Trvá 8 let, než dozrají a mohou být sklizeny. Destiluje se dvakrát a aby bylo dosaženo hloubky a charakteru, pro finální produkt se míchá výběr několika bílých tequil. Její chuť je mimořádně jemná, čistá a vyvážená s nádechem sladkého ovoce a pepře.
Tequila Casco Viejo Jovem, neboli mladá, je tequila s obsahem modrého agáve 70 %. Je dobarvována karamelovým kulérem. Jedná se o lahodnou tequilu s výraznou chutí vařeného modrého agáve.
Generous Gin Organic je mimořádně svěží citrusový gin. Je vyráběn za použití jalovce, citronu, mandarinky, červeného pepře, kafrové limety a koriandru. Některé z ingrediencí se macerují, jiné se přidávají při destilaci, přičemž se využívají výhradně tradiční přírodní postupy. To se odráží i v charakteru ginu, který je čistý, vytříbený a vyvážený. Má výbušnou ovocnou chuť, v níž se na jalovcovém základu rozeznívají tóny koriandru a kafrové limety.
Původní polský recept z roku 1901 složený z anýzu, fenyklu, koriandru a kmínu jsme doplnili o dalších pět bylin, které ve výsledku stojí za naprosto unikátní chutí a vůní. Celá tato směsice bylin byla týdny macerována v destilátu z tříleté medoviny a poté uložena do sklepa k dozrání.
Žaludeční likér s obsahem alkoholu 35%, jehož účinnost v souvislosti s dobrým trávením již ověřil čas. Nápoj se získává vyluhováním nezralých plodů ořešáku vlašského s přísadou devíti druhů koření a bylin. Přírodní hořkost dolaďuje velmi jemné doslazení, takže zráním získává likér vyváženou chuť s kořenito-ořechovým nádechem.
Hruškovica Žufánek je jemný 45% destilát, vyrobený z hrušek Williams. Charakteristické vlastnosti této lahodné odrůdy dodávají destilátu dlouhotrvající hruškovou chuť. Při výrobě je vybíráno jen to nejkvalitnější ovoce, pocházející z moravských ovocných sadů.
Tento ušlechtilý, jemný,ovocný destilát byl vyroben v rodinném ovocném lihovaru trojnásobnou destilací vybraných odrůd švestek. Ovoce pocházející z vlastních sadů pěstovaných v CHKO Bílé Karpaty dodává destilátu specifickou vůni a chuť.