Tento tradiční gin je vyráběn z pečlivě vybíraných rostlin - z jalovce, koriandru, kořene irisu, kořene angeliky, z Maniguette (guinejského pepře - semena původem z Etiopie, vůní i chutí připomínající pepř, avšak blíže je rodově k zázvoru) a puškvorce. Tento elegantní gin je velmi příjemně kořenitý, pepřový s citrusovými tóny - vychutnáte si ho jak samostatně tak v tradičním propojení s tonicem.
Tato krásně aromatická višňovice je jednou z nejstraších, a tedy nejtradičnějších pálenek destilerie Miclo. Černé divoké višně v tekuté podobě jsou to pravé nejen pro pozbuzení ducha a mysli, ale i pro jemné zahřátí v sychravých dnech. Vychutnejte si vzpomínku na letní večery ve sklence této lahodné pálenky!
Krásně aromatická pálenka ze Slivoně mirabelky. Plody Mirabelky jsou šťavnaté, žluté s karmínově červeným tečkováním. Je to skvělá surovina pro výrobu ovocných pálenek, ve Francii je obzvláště oblíbená. Ochutnejte kousek francouzského slunce v doušku této lahodné mirabelkovice!
Jemná malinovice z destilerie Miclo, jejíž historie sahá až do roku 1965. Tato malinovice je vyráběna z velmi šetrně pěstovanách malin. Po destilaci malinovice, stejně jako všechny ovocné pálenky v řadě "Tradition", zrála po dobu minimálně dvou let.
Výtečná hruškovice z proslulé destilerie Miclo. Destilerie Miclo se nachází ve francouzském Alsasku, nabízí tradiční ovocné pálenky, likéry, whisky.. My Vám nyní přinášíme ty nejlahodnější hrušky odrůdy Williams z údolí řeky Rhony, které destilací změnily skupenství pevné ve skupenství kapalné. Věřte, budete pít opravdou hvězdu mezi pálenkami z hrušek!
Tequila 1800 byla pojmenována po roce, kdy byla poprvé uvedena na trh. Skleněná láhev je lichoběžná a připomíná prastaré mayské pyramidy, jež se nachází na území Mexika. Vyrobena je ze 100 % z modré agáve, která se ručně sbírá na rodinných rančích v Jaliscu. Rostliny agáve rostou vysoko nad mořem, na vysočině s vulkanickou půdou bohatou na minerály. Trvá 8 let, než dozrají a mohou být sklizeny.
1800 Reposado byla první superprémiovou tequilou vyrobenou ze 100 % z Weberovy modré agáve, která byla vyvážena do USA. Minimálně šest měsíců zraje v sudech z amerického a francouzského dubu. Je to plná jemná tequila s tóny máslového karamelu a jemného koření, dotekem kouře a sametovým závěrem.
Tequila 1800 byla pojmenována po roce, kdy byla poprvé uvedena na trh. Skleněná láhev je lichoběžná a připomíná prastaré mayské pyramidy, jež se nachází na území Mexika. Vyrobena je ze 100 % z modré agáve, která se ručně sbírá na rodinných rančích v Jaliscu. Rostliny agáve rostou vysoko nad mořem, na vysočině s vulkanickou půdou bohatou na minerály. Trvá 8 let, než dozrají a mohou být sklizeny. Destiluje se dvakrát a aby bylo dosaženo hloubky a charakteru, pro finální produkt se míchá výběr několika bílých tequil. Její chuť je mimořádně jemná, čistá a vyvážená s nádechem sladkého ovoce a pepře.
Původní polský recept z roku 1901 složený z anýzu, fenyklu, koriandru a kmínu jsme doplnili o dalších pět bylin, které ve výsledku stojí za naprosto unikátní chutí a vůní.
Celá tato směsice bylin byla týdny macerována v destilátu z tříleté medoviny a poté uložena do sklepa k dozrání.
Žaludeční likér s obsahem alkoholu 35%, jehož účinnost v souvislosti s dobrým trávením již ověřil čas. Nápoj se získává vyluhováním nezralých plodů ořešáku vlašského s přísadou devíti druhů koření a bylin.
Přírodní hořkost dolaďuje velmi jemné doslazení, takže zráním získává likér vyváženou chuť s kořenito-ořechovým nádechem.
Hruškovica Žufánek je jemný 45% destilát, vyrobený z hrušek Williams. Charakteristické vlastnosti této lahodné odrůdy dodávají destilátu dlouhotrvající hruškovou chuť.
Při výrobě je vybíráno jen to nejkvalitnější ovoce, pocházející z moravských ovocných sadů.
Jemný ovocný destilát vyrobený trojnásobnou destilací vyzrálých meruněk z BIO produkce. Intenzivní vůně a plná chuť předurčuje meruňkovici jako výborný aperitiv. Veškerá chuť a vůně destilátu pochází z čistých velkopavlovických meruněk, které se sbírají ve své plné zralosti.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →