Šťavnatý Muškát moravský s citrusovými tóny v aroma zakončenými žlutým ovocem. Díky menšímu zbytkovému cukru a adekvátní kyselince má příjemnou dochuť se střední délkou. Příjemně osvěžující pitelné víno.
Aromaticky velmi atraktivní Hibernal s tóny bílé broskve, grepu a bezového květu. Charakterem se blíží až Sauvignonu. Čisté aroma přechází do chutě ve šťavnatém projevu díky ideálnímu poměru kyselinky vůči zbytkovému cukru. Tento Hibernal se Jiří Uherek snažil vytvořit maximálně odrůdový se středně plným tělem.
U tohoto Ryzlinku bylo záměrem vinaře ukázat jeho ovocnost a svěžest. Jedná se o příjemný Ryzlink se středním tělem, který poslouží i na delší večery. Díky své chuťové rozmanitosti se dobře páruje s rybami, lehčími typy mas a malou drůbeží.
AQUA se zrodila z odrůd Muškát moravský a Müller Thurgau. Delší kryomacerací se suchým ledem a velmi šetrným lisováním bylo docíleno intenzivního citrusového aroma až do žlutých broskví, podpořeného lehkým zbytkovým cukrem a delikátní kyselinkou. Tento Element je stvořen jako lehké víno pro každodenní osvěžení nejen v letních dnech. Doporučujeme k předkrmům z drůbeže s bylinkovým dresinkem a špenátové roládě, je skvělým společníkem těstovinám a telecímu plátku na víně s brokolicovým pyré. Snoubíme jej se sýry holandského typu – Gouda, Eidam...
Šťavnatý Muškát moravský s citrusovými tóny v aroma zakončenými žlutým ovocem. Díky menšímu zbytkovému cukru a adekvátní kyselince má příjemnou dochuť se střední délkou. Příjemně osvěžující pitelné víno.
Aromaticky velmi atraktivní Hibernal s tóny bílé broskve, grepu a bezového květu. Charakterem se blíží až Sauvignonu. Čisté aroma přechází do chutě ve šťavnatém projevu díky ideálnímu poměru kyselinky vůči zbytkovému cukru. Tento Hibernal se Jiří Uherek snažil vytvořit maximálně odrůdový se středně plným tělem.
Lehce prokvašený mošt z Pinotu blanc se zbytkovým cukrem 110 g/l a obsahem alkoholu 8,5 % obj.; lehce perlivý pro podpoření svěžesti.
Dosáž je označením pro expediční likér při výrobě sektů.
Jedná se o filtrovaný hroznový mošt, u kterého bylo zastaveno kvašení. Díky krátké fermentaci a okamžité filtraci si Dosáž udržuje hroznově ovocné aroma se šťavnatým projevem. Tento částečně zkvašený hroznový mošt má navíc nízký obsah alkoholu, což ho předurčuje k letnímu osvěžení v kombinaci se sodou nebo jen jako silně podchlazený.
Aromaticky velmi atraktivní Hibernal s tóny bílé broskve, grepu a bezového květu. Charakterem se blíží až Sauvignonu. Čisté aroma přechází do chutě ve šťavnatém projevu díky ideálnímu poměru kyselinky vůči zbytkovému cukru. Tento Hibernal se Jiří Uherek snažil vytvořit maximálně odrůdový se středně plným tělem.
U tohoto Ryzlinku bylo záměrem vinaře ukázat jeho ovocnost a svěžest. Jedná se o příjemný Ryzlink se středním tělem, který poslouží i na delší večery. Díky své chuťové rozmanitosti se dobře páruje s rybami, lehčími typy mas a malou drůbeží.
Šťavnatý Muškát moravský s citrusovými tóny v aroma zakončenými žlutým ovocem. Díky menšímu zbytkovému cukru a adekvátní kyselince má příjemnou dochuť se střední délkou. Příjemně osvěžující pitelné víno.
AQUA se zrodila z odrůd Muškát moravský a Müller Thurgau. Delší kryomacerací se suchým ledem a velmi šetrným lisováním bylo docíleno intenzivního citrusového aroma až do žlutých broskví, podpořeného lehkým zbytkovým cukrem a delikátní kyselinkou. Tento Element je stvořen jako lehké víno pro každodenní osvěžení nejen v letních dnech. Doporučujeme k předkrmům z drůbeže s bylinkovým dresinkem a špenátové roládě, je skvělým společníkem těstovinám a telecímu plátku na víně s brokolicovým pyré. Snoubíme jej se sýry holandského typu – Gouda, Eidam...
Lehce prokvašený mošt z Pinotu blanc se zbytkovým cukrem 110 g/l a obsahem alkoholu 8,5 % obj.; lehce perlivý pro podpoření svěžesti.
Dosáž je označením pro expediční likér při výrobě sektů.
Jedná se o filtrovaný hroznový mošt, u kterého bylo zastaveno kvašení. Díky krátké fermentaci a okamžité filtraci si Dosáž udržuje hroznově ovocné aroma se šťavnatým projevem. Tento částečně zkvašený hroznový mošt má navíc nízký obsah alkoholu, což ho předurčuje k letnímu osvěžení v kombinaci se sodou nebo jen jako silně podchlazený.
Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " …Více →
FURLAN Societa Agricola s.s.s
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →