Červená Drápal Oldřich-slámová vína

Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-4 z 4 položek
Drápal Oldřich Frankovka 2011 Slámové víno 0,2

Drápal Oldřich Frankovka 2011 Slámové víno 0,2

Drápal Oldřich-slámová vína
Slámové víno s přívlastkem z Moravy. Víno distingované barevnosti s teple nahnědlými tóny. Ve vůni stopy drobného bobulového ovoce, na patře upoutá aroma dřínu a aronie, ve finále zazní spálené dřevo a lékořice. Příjemně kořenité, extraktivní víno. Zbytkový cukr: 184 g/l
Na dotaz
429 Kč
355 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Drápal Oldřich Cabernet Sauvignon 2011 Slámové víno 10,0% 0,2

Drápal Oldřich Cabernet Sauvignon 2011 Slámové víno 10,0% 0,2

Drápal Oldřich-slámová vína
Exkluzivní, oceňované, slámové víno odrůdy Cabernet Sauvignon bylo vyrobeno z hroznů pocházejících z viniční trati Slunečná v obci Novosedly. Zbytkový cukr: 147 g/l
Na dotaz
429 Kč
355 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Drápal Oldřich Ryzlink vlašský 2013 Slámové víno 9,5% 0,2
429 Kč
355 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Drápal Oldřich Zweigeltrebe 2011 Slámové víno 0,2

Drápal Oldřich Zweigeltrebe 2011 Slámové víno 0,2

Drápal Oldřich-slámová vína
Víno má krásnou tmavě jantarovou barvu. Vůně explozivní plná drobného bobulového ovoce a medu. V chuti třešňové a medové tony vyvážena pěknou kyselinkou, která z něj dělá dokonalé víno. Krásné a harmonické víno. Zbytkový cukr: 117 g/l
Na dotaz
429 Kč
355 Kč bez DPH
Přidat do košíku

Červená Drápal Oldřich-slámová vína


Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny.

Vinařství Více vinařství

Josef & Philipp Bründlmayer

Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " … Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →