Červená Skoupil Petr Velké Bílovice

Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-4 z 4 položek
Skoupil Petr Rulandské modré 2018 Výběr z hroznů 0,75

Skoupil Petr Rulandské modré 2018 Výběr z hroznů 0,75

Skoupil Petr Velké Bílovice
Víno cihlové barvy typické pro tuto odrůdu. V chuti ucítíme nádech koňaku s koncovým tónem karamelu.
Skladem
208 Kč
172 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Skoupil Petr Frankovka - 2009 Pozdní sběr 0,75

Skoupil Petr Frankovka - 2009 Pozdní sběr 0,75

Skoupil Petr Velké Bílovice
Víno vyšší granátové barvy s černými odlesky. Ve vůni i chuti se primárně objevují tóny připomínající peckoviny a ostružinu podepřené jemnou tříslovinou. Víno je harmonické, dobře pitelné.
Skladem
259 Kč
214 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Skoupil Petr Merlot 2009 Výběr z hroznů  0,75

Skoupil Petr Merlot 2009 Výběr z hroznů 0,75

Skoupil Petr Velké Bílovice
Rubínová až tmavě granátová barva s jemnou vůní přezrálého černého rybízu s hebkou a vláčnou chutí.
Skladem
519 Kč
429 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Skoupil Petr Cabernet Sauvignon - Barique 2006 Výběr z hroznů 0,75

Skoupil Petr Cabernet Sauvignon - Barique 2006 Výběr z hroznů 0,75

Skoupil Petr Velké Bílovice
Víno hutné granátové barvy s černými odlesky. Ve vůni i chuti se primárně objevují tóny připomínající černý rybíz podepřené elegantní kořenitostí doprovázené jemnými taniny díky zrání na barikovém sudu. Víno je plné a bude skvělým partnerem pro hutnější úpravy tmavých pečených mas nebo zvěřiny či variace dobře zralých sýrů. Pro servis doporučujeme teplotu kolem 17 °C.
Skladem
479 Kč
396 Kč bez DPH
Přidat do košíku

Červená Skoupil Petr Velké Bílovice


Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny.

Vinařství Více vinařství

Josef & Philipp Bründlmayer

Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " … Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →