Červená Vinařství rodiny Špalkovy s.r.o.

Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-3 z 3 položek
Vinařství rodiny Špalkovy Gryllus červený BIO 2015 Cuveé jakostní 0,75

Vinařství rodiny Špalkovy Gryllus červený BIO 2015 Cuveé jakostní 0,75

Vinařství rodiny Špalkovy s.r.o.
Temně červená barva s užším meniskem a vyšší viskozita. Vůně je výraznější, nazrálá s jemnou animální tóninou připomínající podhoubía praženou kávu s příjemnými ovocnými tóny. Chuť je výraznější, višňová s třešňovými tóny a zralou brusinkovou příchutí. Delší závěr.
Na dotaz
296 Kč
245 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Vinařství rodiny Špalkovy Šaler červený Dezertní 16,0% 0,375

Vinařství rodiny Špalkovy Šaler červený Dezertní 16,0% 0,375

Vinařství rodiny Špalkovy s.r.o.
Toto dezertní víno ukazuje nejsladší tvář odrůdy Zweigeltrebe. Voní po naložených višních, zavařeném ovoci a špetce vánočního koření. Díky sladké chuti s tóny karamelu a marmelády ji po nachlazení využijete jako aperitiv nebo digestiv, ale také v kuchyni při přípravě omáček, paštik nebo sladkých řezů.
Skladem
179 Kč
148 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Vinařství rodiny Špalkovy Šaler červený Dezertní 16,0% 0,5

Vinařství rodiny Špalkovy Šaler červený Dezertní 16,0% 0,5

Vinařství rodiny Špalkovy s.r.o.
Toto dezertní víno ukazuje nejsladší tvář odrůdy Zweigeltrebe. Voní po naložených višních, zavařeném ovoci a špetce vánočního koření. Díky sladké chuti s tóny karamelu a marmelády ji po nachlazení využijete jako aperitiv nebo digestiv, ale také v kuchyni při přípravě omáček, paštik nebo sladkých řezů.
Na dotaz
239 Kč
198 Kč bez DPH
Přidat do košíku

Červená Vinařství rodiny Špalkovy s.r.o.


Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny.

Vinařství Více vinařství

Josef & Philipp Bründlmayer

Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " … Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →