Červená VINICOLA TOMBACCO SRL

Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-3 z 3 položek
Vi. To. Chianti DOCG 2016 Piantaferro 13% 0,75l

Vi. To. Chianti DOCG 2016 Piantaferro 13% 0,75l

VINICOLA TOMBACCO SRL 0,75 l
Červené suché víno, živé, rubínově červené s plným buketem po fialkách. Chuť je hladká s pikantními tóny višní a černého bobulového ovoce.
Skladem
Lahev249 Kč
206 Kč bez DPH
Přidat lahev
Karton (6x)1 494 Kč
1 235 Kč bez DPH
Přidat karton
Vi. To. Biferno rosso riserva DOC 14% 0,75l

Vi. To. Biferno rosso riserva DOC 14% 0,75l

VINICOLA TOMBACCO SRL
Víno rubínové barvy s červenými odlesky. Vůně je plná a intenzivní s tóny vanilky, skořice a dřeva. Chuť je silná, ale sametová s jemnou přítomností taninů. Závěr je plný a kulatý a v dochuti můžeme cítit třešne, švestky a tóny vanilky.
Skladem
Lahev230 Kč
190 Kč bez DPH
Přidat lahev
Karton (6x)1 380 Kč
1 140 Kč bez DPH
Přidat karton
Vi. To. S.R.L. Prosecco DOC Ca' Marcella 11% 0,75l

Vi. To. S.R.L. Prosecco DOC Ca' Marcella 11% 0,75l

VINICOLA TOMBACCO SRL 0,75l
Slámově žlutá barva se zelenkavými odlesky. Jemná, elegantní vůně s ovocnými tóny, zeleného jablka, a květinovými tóny připomínající vistárie a šípky. V chuti příjemný prodloužený hmatový vjem oxidu uhličitého s výraznou kyselostí. Harmonické a vyvážené. Víno nabízíme pouze s praktickým škoubovým uzávěrem.
Skladem
Lahev149 Kč
123 Kč bez DPH
Přidat lahev
Karton (6x)894 Kč
739 Kč bez DPH
Přidat karton

Červená VINICOLA TOMBACCO SRL


Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny.

Vinařství Více vinařství

Josef & Philipp Bründlmayer

Philipp Bründlmayer pokračuje v práci svého otce a buduje krok za krokem moderní vinařství osobitého stylu. Hospodaří celkem na 18 Ha vlastních vinic, každá z jeho parcel má své unikátní terroir. " … Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →