Víno ve vysokém přívlastku výběr z cibéb, kdy cukernatost hroznů dosahovala 38 stupňů cukernatosti. Hrozny se tedy podobaly spíše rozinkám a dle toho jsme zvolili způsob výroby. Víno kvasilo i zrálo v malých tzv. gönských sudech, které se používají především v Tokaji. Tento způsob výroby nechá krásně rozvinout charakter vína. Barva je sytější zlato-žlutá a má nádhernou viskozitu. Vůně je bohatá s tóny zralých meruněk, sušených fíků a lesního medu. Chuť je opulentní, výrazně sladká a bohatá. Na patře se projevuje chuť datlí a kandované citronové kůry. Dochuť je čistá, s delším dozníváním.
Víno sytější zlaté barvy. Vůně se představuje tóny zralého žlutého ovoce, medu a nádechem lískových oříšků. Harmonická chuť má lehký zbytkový cukr a šťavnatou kyselinku. Na patře se projevuje tóny tropického ovoce, které přechází i do delší dochuti.
Víno má ve vůni výrazně citrusový charakter, který pokračuje i do šťavnaté chuti s velmi dlouhou minerální dochutí.Poloha Mikulov Za cihelnou je západní svah na okraji Mikulova. Půda je karbonátová černozem se sprašovito-jílovítým podložím, středně těžká až těžká, s vyšším podílem jílovitých částic, dobrými vláhovými poměry, a to i v letech s nízkými srážkami. Sprašovo-jílovité podloží má vysoký obsah aktivního vápna a spolu s dobrými vláhovými poměry dává vzniknout bohatým minerálním vínům s výrazným strukturováním a rozmanitým vrstvením chutí při dozrávání.
Výrazná vůně meruňkového džemu a zralého manga. Chuť je bohatá, s citronovou kyselinkou a delší minerální dochutí.Vinice se nachází na výrazném jižním svahu, půda je modální černozem, to je černozem vzniklá na mocných navátých spraších a píscích, s vyšším obsahem vápna. Půdy jsou propustné, svahy záhřevné. Tyto půdy dávají vzniknout vínům s jedinečným projevem, který dává vínům potenciál zrání.
Výrazná vůně kandovaného tropického ovoce. Mohutná a bohatá chuť je provázena chlebovinkou a jemně kořenitou dochutí.Vinice se nachází na výrazném jižním svahu, půda je modální černozem, to je černozem vzniklá na mocných navátých spraších a píscích, s vyšším obsahem vápna. Půdy jsou propustné, svahy záhřevné. Tyto půdy dávají vzniknout vínům s jedinečným projevem, který dává vínům potenciál zrání.
Víno tmavě granátové barvy. Ve vůni se spojuje kořenitost a nádech černého rybízu. Chuť je hebká s jemnou tříslovinkou a delší dochutí připomínající hořkou čokoládu. Ocenění Prague Wine Trophy 2021 - Prague Silver