Chile Santa Ema S.A.

Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-4 z 4 položek
Santa Ema Cabernet Sauvignon 2020 Selected Terroir  0,75

Santa Ema Cabernet Sauvignon 2020 Selected Terroir 0,75

Santa Ema S.A.
Příjemné a lehce pitelné víno s dotekem zrání v sudu (4-6 měsíců 40 %), kterému vděčí za vyváženou a jemnou chuť, připomínající švestky a sušené třešně.
Skladem
213 Kč
176 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Santa Ema Amplus One 2019 0,75

Santa Ema Amplus One 2019 0,75

Santa Ema S.A.
Velice povedené cuvée odrůd Carmenére, Syrah a Carignan. Komplexní víno tmavě črvené až fialové barvy s atraktivní vůní višní a třešní, červeného rybízu, s jemným podtónem tabák a tmavé čokolády. Příjemně zakulacené třísloviny a dlouhá ovocná dochuť Vám připraví nejeden krásný okamžik se sklenkou vína!
Skladem
417 Kč
345 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Santa Ema Cabernet Sauvignon 2019 Selected Terroir  0,75

Santa Ema Cabernet Sauvignon 2019 Selected Terroir 0,75

Santa Ema S.A.
Příjemné a lehce pitelné víno s dotekem zrání v sudu (4-6 měsíců 40 %), kterému vděčí za vyváženou a jemnou chuť, připomínající švestky a sušené třešně.
Skladem
213 Kč
176 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Santa Ema Amplus One 2018 0,75

Santa Ema Amplus One 2018 0,75

Santa Ema S.A.
Velice povedené cuvée odrůd Carmenére, Syrah a Carignan. Komplexní víno tmavě črvené až fialové barvy s atraktivní vůní višní a třešní, červeného rybízu, s jemným podtónem tabák a tmavé čokolády. Příjemně zakulacené třísloviny a dlouhá ovocná dochuť Vám připraví nejeden krásný okamžik se sklenkou vína!
Na dotaz
417 Kč
345 Kč bez DPH
Přidat do košíku



Chile Santa Ema S.A.


Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny.

Vinařství Více vinařství

Finca Las Moras

Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →