Pro tuto vynikající hrškovici jsou vybírány švýcarské hrušky Williams z kantonu Valais, které se zpracovávají, až když jsou zcela zralé, maximálně šťavnaté a mají zlatavě žlutou barvu. Ovoce je ručně tříděno a následně drceno. Po procesu fermentace se rmut dvakrát destiluje tradičním odborným postupem, následně destilát odpočívá nejméně dva roky v historických sklepeních a až poté se lahvuje. Sladká a delikátní vůně zralých hrušek Williams s jemnými oříškovými tóny a tóny chleboviny. Plná chuť šťavnatých hrušek Williams, s jemnou přirozenou sladkostí, s podkresem máty a náznakem pepře. Velmi dlouhý a intenzivní závěr s přetrvávajícími tóny hrušek Williams. Baleno v elegantní dárkové krabici.
Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Zralé maliny z regionu Walis jsou po dobu šesti týdnů macerovány a poté pečlivě destilovány použitím tradičních postupů. Destilát je uložen na jeden rok do dubových sudů ke zrání a poté ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených malin. Získává tak příjemnou ovocnou chuť připomínající malinový džem, kterou podtrhuje jemný a intenzivní závěr.
Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Tato pálenka ze zralých hrušek odrůdy Williams je po destilaci uložena do dubových sudů, kde zraje po dobu 12 až 18 měsíců. Výsledný destilát je poté ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených hrušek Williams. Tento extrakt poskytuje cenami ověnčené pálence delikátně elegantní nasládlou chuť s intenzivními tóny hrušek Williams.