Dornfelder Gebruder Anselmann GmbH

Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-4 z 4 položek
Anselmann Dornfelder 2021 Classic 0,75

Anselmann Dornfelder 2021 Classic 0,75

Gebruder Anselmann GmbH
Pro tuto odrůdu typická tmavě červená barva s jemnými modro-fialovými tóny. Chuť výrazná a ovocná, připomínající zralé třešně, ostružiny a rybíz.
Skladem
224 Kč
185 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Anselmann Vinný mošt Červený

Anselmann Vinný mošt Červený

Gebruder Anselmann GmbH
100% červená hroznová šťáva, se šroubovatelným uzávěrem.
Skladem
80,0 Kč
69,6 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Anselmann Dornfelder 2019 Classic 0,75

Anselmann Dornfelder 2019 Classic 0,75

Gebruder Anselmann GmbH
Pro tuto odrůdu typická tmavě červená barva s jemnými modro-fialovými tóny. Chuť výrazná a ovocná, připomínající zralé třešně, ostružiny a rybíz.
Skladem
224 Kč
185 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Anselmann Dornfelder - Barrique 2017 Jakostní 0,75

Anselmann Dornfelder - Barrique 2017 Jakostní 0,75

Gebruder Anselmann GmbH
Barva tohoto vína je velmi tmavě červená s fialovými odlesky. Ve vůni jsou ovocné tóny zralých borůvek, rybízu a višní s ušlechtilým aroma dubu a vanilky. V chuti velmi zralé a harmonické. Typický Dornfelder s pozoruhodně zralými tříslovinami, které jsou harmonicky integrovány. A dark red wine with hints of purple. Its aroma is one of ripe blueberries, blackberries and cherries, with additional notes of noble oak and vanilla. The palate is remarkably mature and harmonious. A typical Dornfelder with ripe, harmoniously integrated tannins.
Skladem
315 Kč
260 Kč bez DPH
Přidat do košíku



Dornfelder Gebruder Anselmann GmbH


Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny.

Vinařství Více vinařství

Finca Las Moras

Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →