Růžová LOUIS LORON ET FILS


Růžové víno, neboli rosé, se vyrábí z odrůd modrých hroznů nejčastěji metodou krátkého
naležení rozemletých hroznů (rmutu)  Říká se, že růžové začíná

svůj život jako červené víno, ale pak jej žije jako víno bílé. Rmut z modrých hroznů se
nechává naležet zpravidla jen 4 až 6 hodin, aby se ze slupek uvolnilo
pouze málo červeného barviva. Pak se mošt od slupek oddělí a dále je s
ním nakládáno stejně jako při výrobě bílého vína. Takový výrobní postup
propůjčuje růžovým vínům jejich tolik žádaný mladý esprit. Svěžest,
kterou od růžového očekáváme, vyžaduje potřebný podíl kyselin. A ty
zráním hroznů ubývají. 

Číst víceZabalit
FiltrováníPodrobné hledáníCena
Cena
(0)
(0)
(0)
Odrůda 1
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Styl (cukr)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Země
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Výpis je omezen filtrem
Zobrazeno 1-1 z 1 položek 1
Loron & Fils Beaujolais Rosé "Primeur de Rosé" 2024 0,75
Výprodej

Loron & Fils Beaujolais Rosé "Primeur de Rosé" 2024 0,75

LOUIS LORON ET FILS 0,75 l
Skladem
199 Kč164 Kč bez DPH
Zobrazeno 1-1 z 1 položek 1
Už jste dozráli do věku 18 let?
Ne Je mi víc než 18