
Víno je příjemně květinové s lehkým citrusovým a medovým nádechem. V chuti dominuje bylinná chuť a citrus s příjemnou minerální tečkou na konci.

Krásně ovocitý vlašák se pyšní nesmírnou šťavnatostí a zároveň plností v chuti. Závěr vína je harmonický, silně minerální a herbální.
Strukturní víno z botrytického sběru snoubí ve vůni herbálnost s podtónem angreštu doplněného o sušené rozinky. V extraktivní a hravé chuti dominuje žlutý meloun a limeta s výraznou mineralitou. Víno s dlouhou perzistencí zrálo v dubovém sudu. Doporučujeme po otevření nechat víno „nadechnout“.

Vůně čerstvě rozemletých ořechů se příjemně snoubí s medovo-grepovými tóny.V chuti doplněno červeným pomerančem a grepovou kyselinkou.

Kotelná je ikonická trať těsně pod hřebeny Pavlovských vrchů s výrazně vápencovým podložím. Díky podloží a "práci" Botrytis cinerea je víno velmi extraktivní, mohutné a minerální, ve vůni herbální, přecházející do lehce ovocné chuti s dlouhou perzistencí. Doporučujeme nechat víno po otevření prodýchat.

Vlašák z Ořechové hory si vás získá výrazně ovocným a květinovým projevem. Roste na jílovité půdě, která mu propůjčuje typický chuťový i aromatický profil po broskvích, citrusech a kandovaném ovoci. Chuť je harmonická, dlouhá a jedinečná.

Krásně ovocitý vlašák se pyšní nesmírnou šťavnatostí a zároveň plností v chuti. Závěr vína je harmonický, silně minerální a herbální.

Strukturní víno z botrytického sběru snoubí ve vůni herbálnost s podtónem angreštu doplněného o sušené rozinky. V extraktivní a hravé chuti dominuje žlutý meloun a limeta s výraznou mineralitou. Víno s dlouhou perzistencí zrálo v dubovém sudu. Doporučujeme po otevření nechat víno „nadechnout“.

Vlášák z Ploten kvasil a celý rok zrál ve velkém dubovém sudu. Díky tomu je nádherně nazrálý, oříškový, s kandovaným citrusem v závěru. Víno je plné, mohutné a kulaté.

Víno je příjemně květinové s lehkým citrusovým a medovým nádechem. V chuti dominuje bylinná chuť a citrus s příjemnou minerální tečkou na konci.