Ryzlink zlatožluté barvy. Ve vůni se pojí tóny bylinkového čaje, lipového květu s ušlechtilými tóny dubu. V chuti je víno svěží, dlouhé, vícevrstevné a odrůdové. Doporučujeme jej podávat ke kachní pečeni na pomerančích a ke grilovaným sladkovodním a mořským rybám na citronech.
Víno žlutozlaté barvy, jež zrálo na francouzských dubových sudech. Ve vůni se prolínají ušlechtilé tóny dřeva s tóny vyzrálého jádrového ovoce, bylin a sena. V chuti je tělnaté, harmonické a vyvážené. Doporučujeme jej podávat k mořským specialitám a přírodním úpravám drůbežího masa.
Víno je bledě zlatožlutozelené barvy. Vůní se prolínají tóny vyzrálého angreštu, citrusů, a bělomasé broskve. V chuti je svěží, odrůdové, harmonické a středně dlouhé. Doporučujeme jej podávat s mořskými plody jako jsou krevety, langusty či s kozími sýry.
Tento Sauvignon má zlatožlutou barvu, zrál na francouzských dubových sudech. Ve vůni se pojí ušlechtilé tóny dřeva s tóny květu hluchavky a zralého angreštu. V chuti je dlouhé, odrůdové, harmonické a ušlechtilé. Doporučujeme jej podávat k uzené rybě či k lososovému tataráčku.
Víno zlato žluté barvy, ve vůni se propojují tóny květinové, ovocné a kořenité. V chuti je Veltlín svěží, minerální, šťavnatý, dobře pitelný; v chuti nalezneme tóny zeleného pepře s příjemnou kyselinou. Víno středně dlouhé. Hodí se například k dobrému, pěkně vysmaženému řízku i k roštěnce na cibuli, ale taktéž na každodenní osvěžení.
Víno je zlatožluté barvy. Ve vůni se pojí tóny sušeného ovoce s vůní bylin a sena. V chuti je svěží, lehké, harmonické a vyvážené. Doporučujeme jej podávat ke všem úpravám bílých mas v kombinaci s čerstvými bylinkami, smetanou a sýrovými krémy.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →